- Konu Sahibi yusufun_annesi
-
türkcede yokmuydu bu kelime...var sanmistim..yani iliskimizi kestik demek istemistim.kaydirigubbakcemile3kontak ne demek gııCADIARZU
Valla ben ne yaptım kızlar
sımdı bır sen 7 aylık evlıyım benım kayınbaba yaaaa adam delımı ne habıre sabahın korunda gelıo zıle basıo sınır oldum acmıom bende bılerek ama bır gorun kapıyı kırıo resmen evden arıo cepten arıo ya sabah 9 senın ne ısın var yenı gelın evınde yaaa nerdeyse haftada 4 kez gelıodu zaten sevmıyorum o yuzdne acmıyorum gelınce kadın gıbı evın temızlıgıne laf atıo bak burayı temızlememıssın yok surda kır var delımı ne yaaaaaaaa o yuzden acmıyorum sabahları ya tek basına ne ısın avr hanı yanında kaynanam olsa neyse yok yok delı oluyorum
esıme gıtmıs hemen yelız evde ama kapıyı acmıo bıze bılerek fılan
esıme anlattım evım uygun olmuo ustum uygun olmuo sence nasıl alıyım ayrıca ne ısı var konusacak neyımız varkı hadı annen gelır neyse oda anlatyıs gosterı
ben uygun olmadıgım zaman acmıyorum kapıyı valla artık anladılar benı ne zaman geleceklerse tlf acıolar
yanı yolu boyle buldum
Eşimin ailesi olsun, kendi ailem olsun ve yakın arkadaşlarım olsun her zaman evime gelmelerinden mutluluk duyarım...
Çat kapı gelmeleri de beni mutlu eder..
Bende ailemin evine habersiz gidiyorum ne var ki bunda..
Evim dağınık da olsa anlayışla karşılarlar çalışıyorum yetiştirememiş olabilirim...
Ailem ve arkadaşlarımda evime gelemeyecekse artık .....
Ne mutlu size...
Konu sahibi olarak hala sizin kadar misafirperver olamasam da benimde sevenim çok ama arayıp geliyorlar bu sevgilerinden bişey eksiltmiyor.
Ha bir de gelipte her cm de toz tüy arayan,yemek yok ise sizi ömrü boyunca eşine kahvaltı yediren kadın ilan edenler var ki Allah onları sizden uzak tutsun ki hep böyle eviniz dolup taşsın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?