- 7 Mayıs 2012
- 7.214
- 8.238
- 398
- Konu Sahibi annemiolcamben
-
Görmemezlikten geldim demesin şimdi karıştırıyor diye:)haydar dümen çok dalga bir şey değil mi ya en son bi kere bir başlık görmüştüm "sevişirken renkli lens taksak çocuğumuz renkli gözlü olur mu" diye soru sormuşlardı.o an anladım baya troll bir köşeymiş ohaydar dümen okurken görsem sabaha kadar dalga geçerim herhalde
Altına imzamı atıyorum bu yorumun.Çoğunuzdan çok daha eski bir evlilik geçmişim var, ister inanılır ister inanılmaz bugüne kadar eşimin ne telefonunu, ne bilgisayarını, ne ceket/gömlek/pantolon ceplerini, ne cüzdanını, ne de ona gelen kargo evrak vb şeyleri karıştırmadım, merak etmem, benim telefonuma casus program kursa boşarım zira demek ki namusumdan şeref ve haysiyetimden şüphesi var derim, kaldı ki kardeşim, kuzenlerim, annem yeri geliyor özel konularını yazıyorlar telden, onların özellerini neden okusun, program kursa aileme de söylerim sizlerin özellerini de okumuş dava etme hakkınız var, istiyorsanız bir dava da siz açın diye.
Hanımlar aldatacak erkek bunu havada karada yapar, kadın da aldatıldığını anlar, bunun için belgeye gerek yok, bence çok incitici, he adam gerçekten aldatıyordur, boşanmak istiyorsunuzdur ama adam terbiyesizlik yapıp elinden geleni ardına koymuyordur, çare ararsınız o başka ama ortada sebep yokken casus program
Net geçmişini silmek bir delil değil, ben de siliyorum, silmemi eşim söyledi çünkü cihaza ekstra yük yapıyor, veri geçmişi saklaman anlamsız dedi, siliyorum diye aldatıyor muyum?
BilmiyordumHayır telefona da yüklüyor sun artık ben defalarca yükledim istersneiz yutupdan da izleyebilesiniz
Nasil biseyden suphe ediyosunuz ki baska bi kadindan mi?kizlar bu aralar nedense esimden şüpheleniyorum aslinda bi yamugunu gormedim ama içimde bi kurt var sanki biseyler hissediyorum.bikac gun sonra da 15 gunluk evden ayrilicam annemlere ziyarete gidicem esim calistigi icin gelemiyo ama bu süre zarfinda meydani boş bulan esimin ne yapacagini merak ediyorum surekli internet gecmisini sildigi icin de biraz şüpheleniyorum aslinda.bana önerebileceginiz internet gecmisiniz cagri gecmisini mesajlari kaydeden whatsapp dökümünü kaydeden casus programlar varmi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?