Bebek İkinci El Casual Travel Sistem Bebek Arabası. Çok temiz

Cananpoyraz

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
14 Şubat 2016
12
20
3
42
Merhaba arkadaşlar titizlikle kullandığımız bebek arabasını ihtiyacımız kalmadığı için satıyorum. Yer kocaeli. İstiyen arkadaşlar à kargo yapilabilir. Fiyat 450 tl dir

Eklentiler

• IMG-20160214-WA0004.webp
    8,8 KB · Görüntüleme: 79
  • IMG-20160214-WA0003.webp
    8 KB · Görüntüleme: 66
  • IMG-20160214-WA0006.webp
    15,3 KB · Görüntüleme: 74
Bebek arabasına ihtiyacım var demişsin bana ama araba satıyosun nasıl oluyo bu iş?

arkadaşlar merhaba. 2 gun önce basımdan geçen olayı sizler ile paylaşmak istiyorum. poyraz berk adlı kullanıcıdan tripper marka bebek arabası almaya karar verdım. whatsaap kanalıyla iletişime geçip anlaştık. bana kargolanmaya hazır bebek arabasının kutularının fotoğraflarını attı. bende herkesin bizler kadar iyi nıyetlı olacağını düşünüp inandım ve para transferi için banka hesabı ıstedım ama olmadığını belirtip ptt ye Eşinin adı olan .... adına yatırmamı ıstedı. bende yatırdım ve kargo takıp numarasını istedım. eşinin akıllı telefonu olmadığını dolayısıyla fotoğraf gönderemeyeceği ancak iş dönuşu kendisinin çekip göndereceğini belirtti. ancak saat aksam 8,30 olmasına ragmen ses soluk çıkmadı. whatsap a baktığımda fotograflarının sılınmiş ve aramama ragmen telefonlarımı bir türlü açmadı. esenyurt ptt yi arayıp adıma kargo olup olmadığını sordum. boyle bir kargonun olmadığı soyledıler. bende bu ısımle bir daha dolandırıcılık yapmasınlar dıye dıye savcılığa başvurdum. allaha şukur avukat ve polis çevremız geniş. whatsap kayıtlarımız duruyor. bunun benım adıma önemlı bir delil olacağını söyledıler. allah ızın verırse hakkımızı fazlasıyla alacağız.

burdan bütün annelere soyluyorum. kesinlikle elden alışveriş yapın. poyraz berk adlı kullanıcıyla ve trıpper marka araba satanlara dıkkat edın. umarım bu mesajımı paylasırsınız.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…