Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Bebek İkinci ElCARTERS MOTHERCARE JUMPING BEANS F&F bodyler çok şık az kullanılmış
Bandag 35 tutuyor mail adresim ozgeozcannn@hotmail.com kararını verdiysen iban yollayayım hemen .diğer arkadaşlarlada yazışıyorum.önce sen istediğin için senden acil cevap bekliyorum.
bandag 35 tutuyor mail adresim ozgeozcannn@hotmail.com kararını verdiysen iban yollayayım hemen .diğer arkadaşlarlada yazışıyorum.önce sen istediğin için senden acil cevap bekliyorum.
Merhaba; urunler henuz elime ulasmadi. Ancak ozellikle PTT ile rica etmeme ragmen MNG ile gondermişsiniz; PTT ye normalde 4.5-5 tl odeniyor; MNG ile konustum şimdi; 2 parca urun icin 12 TL odeme istiyorlar. Ikınci el alişveriş yapmamızın sebebi zaten 1-2 kuruş tasarruf yapmak... Alirken benimle son 2 tl icin bile pazarlık yaptiniz; madem bu gibi miktarlar sizin icin de onemli; keske PTT ile gondermeyeceginizi soyleseydiniz, ona gore karar verseydim...
PTT kargoya gittim işten çıkınca .saat 17 de kapanmıştı. 16 dan sonra kargo almıyolarmış. Bu durumda PTT ile göndermem mümkün değil.bende sizi bekletmemeli için Mng ile gönderdim.ya da cuma ya kadarbekletecektim.