Bebek İkinci El CARTERS MOTHERCARE JUMPING BEANS F&F bodyler çok şık az kullanılmış

derinx

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
4 Haziran 2008
349
8
118
İstanbul
Yeşil mercan arkası önlü body ler carters 18-24 ay, 4 lü body ler mothercare 12-18 yazıyor ama 2 yaşa kadar rahat olur,2 il body ler mothercare 12-18 ay 2 yaşa kadar olur, yavru ağzı-pembe ikili body 18-24 ay ,kahverengi şort tulum carters 24 ay,diğer şortlu tulum jumping BEANS 18-24 ay hepside çok az kullanılmış lekesiz ve marka ve sadece dalnı bebe deterjanıyla yıkandı

Eklentiler

• $image.jpg
    59,9 KB · Görüntüleme: 106
  • $image.jpg
    74,7 KB · Görüntüleme: 132
  • $image.jpg
    73,1 KB · Görüntüleme: 114
  • $image.jpg
    43,6 KB · Görüntüleme: 100
  • $image.jpg
    34,2 KB · Görüntüleme: 105
  • $image.jpg
    99,3 KB · Görüntüleme: 110
  • $image.jpg
    62,3 KB · Görüntüleme: 113

fiyatlari nedir acaba ? bir de diger sortlu tulum dediginiz hangi resim ?

Carters 2 li body(renkliler) 20 tl (markayı biliyorsanız gerçek filalarınızda biliyorsunuzdur)
Carters kahverengi şort tulum 15 (hiç kullanılmadı 0 ürün)
Mothercare 4 lü body 16tl
Mothercare 2 li body 10 tl granda olanı sadece 1 kez giydi
F@F 2 li body ler mor pembe 8tl
Somon pembe askıyı bodyler 10 tl (bunlar inanılmaz sevimli duruyor herkes sataşıyor
Jumping BEANS şortlu tulum 12 tl

Şortlu tulum bar elimde bir kaç tane daha isterseniz onlarında bir ekliyeyim bakın

Bunlarda var
Leopar etekli takım carters 2 yaş neredeyse hiç giyilmedi 15 tl
Mor şortlu takım carters 2 yaş 15 tl
2 body 1 pantolondan oluşan takım carters 20 tl
Iki tane GAP omuzdan askılı elbise 2 yaş 12 tl
First moment kolları fırfırlı body önden düğmeli 10 tl 2 yaş
Mavi etek tshirt takım o da yine marka beymenden den 6-18 ay arası için uygun 12 tl
Şort tulum lila beyaz wenice 1-2 yaş 5 tl
Cchild marka sarı çiçekli şort tulum 2 yaş 5 tl

Benim kızım şuan 15 aylık yaz için vadilerden takımlardan almak istiyorum fakat olurmu karar veremedim! Kaç cm olduklarınıza eklerseniz daha iyi anlaşılır ! Nerede oturuyorsunuz yakınsak elden almak isterim ... :)

Yesilli pembeli badiler yavruagzı ve pembeli badi mavi şotlu takım beyaz Yelek (duruyorsa ) balon elbise ti Almak istiyorum. Hepsine indirimli fiyatınız ne olur? Kargoda ödemek zorunda kalacağım

Yesilli pembeli badiler yavruagzı ve pembeli badi mavi şotlu takım beyaz Yelek (duruyorsa ) balon elbise ti Almak istiyorum. Hepsine indirimli fiyatınız ne olur? Kargoda ödemek zorunda kalacağım

Defnecik mavi şortlu takım derken hangi takımı kastettin anlayamadım.beyaz Yelek satıldı malesef.yavruağzı pembe bodyleride senden önce bir arkadaş seçmişti.ama henüz ödeme yapmadı.bu konu hakkında birazdan cevap yazıcam sana

merhaba ilk resimdeki mor ve pembe askili bodyler ile, carters leo etekli takim(ustu pembe olan) duruyor mu ? onlari almak istiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…