Bebek İkinci El Carter's 12 ay kışlık kız uyku tulumu

aslymaybe

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Kasım 2013
59
6
98
10'ar TL

20141008_231318.jpg
20141008_231502.jpg

Bunlar da cok güzel. Küçük gelecek diye endişeliyim..,Ürünlerinize bayıldım hepsini alasım var.. Zorluyoruz ama olmuyo işte :(( Küçük geliyo.. Bunların kalıpları nasıl acaba? Mesela lcw nin 12 ayı bize büyük. CARTERS i bilmiyorum..

arkadslar okdr gereksız yüksek fıyat verıyosunzkı zaten tulumn sıfırı 14 tl suan fırmanın kendı ınternet sıtesınde
http://www.carters.com/carters-baby...1_color=Pink&cgid=carters-baby-girl-clearance ınsanlar ıkıncı el almk ıstıyolarsa ugun fıyatda urun bulmak ıster

Basit bir matematik işlemi: (7,99x2,5)+(4x2,5)=19,975+10=29,975
Carter's dolar kuru en son 2,5 tl idi, artmış da olabilir. Amerika'dan anlaşmalı kargo göndertiyorsanız parça başı 4 dolar, ki eminim gönderemiyorsunuz. Türkiye'deki Carter''s fiyatlarından haberiniz de yok herhalde., ha Amerika'da yaşıyorsanız lütfen gelirken topluca ürün getirin biz de faydalanalım. Sizin yüzünüzden müşteri kaybettim, hanımefendi alacaklarından vazgeçtiğini söylemiş. Çok teşekkür ederim.

Basit bir matematik işlemi: (7,99x2,5)+(4x2,5)=19,975+10=29,975
Carter's dolar kuru en son 2,5 tl idi, artmış da olabilir. Amerika'dan anlaşmalı kargo göndertiyorsanız parça başı 4 dolar, ki eminim gönderemiyorsunuz. Türkiye'deki Carter''s fiyatlarından haberiniz de yok herhalde., ha Amerika'da yaşıyorsanız lütfen gelirken topluca ürün getirin biz de faydalanalım. Sizin yüzünüzden müşteri kaybettim, hanımefendi alacaklarından vazgeçtiğini söylemiş. Çok teşekkür ederim.

bnde sıze daha basıt br matemetık ıslemı yapıyım hanfendı 7,99x2,2=17.5 eder ki kargo parasını hıc hesaplamıyorum cunku szde gonderdıgınızde kargo parası alıcaksınz ... ayrıca bn amerıkadan kargo gondermıyorum dırekt gıdıp amerıkadan alıyorum... carters markasınıda ınanın szden dahaıyı bılyıorum urunlerı secersenz sızede arzu ettıgnz seyı getrtebılrım...hakıkaten ıkıncı el ıcın fıyatınız yuksek

1- dolar kurunu öğrenin.
2-kargo ücretini öğrenin.
3-biz Amerika'ya gidemiyoruz, fakiriz.
4-siz Amerika'dan alıyorsanız 14 tl'ye 10 adet 2 yaş kız tulum istiyorum.

Daha fazla sayfamı kirletmeyin, daha fazla mantıksızlığı kaldıramayacağım. Herkes anlayacağını anlamıştır. Gap mağazasına gidip de ''ama bu Amerika'da yarı fiyatına'' deyip çıkmıyorsunuz herhalde. Saçmalık...

canım ben tulumlarla ilgileniyorum, biz 10 aylığız biraz minyonuz sanırım bize olur, ama polyester ürün istemiyorum, fotograftan da anlayamadım, tulumların etiketinde tam olarak ne yazıyor.

Benim size mesajı gönderdiğim saat 08:25. Bayanın yazdığı saat 09:31..
canım ben tulumlarla ilgileniyorum, biz 10 aylığız biraz minyonuz sanırım bize olur, ama polyester ürün istemiyorum, fotograftan da anlayamadım, tulumların etiketinde tam olarak ne yazıyor.

Tulumlar çok güzel, kaliteli ve uygun.. Kızıma almayı çok istemiştim ama küçük geldiği için alamadım..

soldaki 100% polyester, sağdaki 80% pamuklu, 20% polyester. polar oldukları için mecburen polyester oluyor.

Back