Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
arkadslar okdr gereksız yüksek fıyat verıyosunzkı zaten tulumn sıfırı 14 tl suan fırmanın kendı ınternet sıtesınde
http://www.carters.com/carters-baby...1_color=Pink&cgid=carters-baby-girl-clearance ınsanlar ıkıncı el almk ıstıyolarsa ugun fıyatda urun bulmak ıster
Basit bir matematik işlemi: (7,99x2,5)+(4x2,5)=19,975+10=29,975
Carter's dolar kuru en son 2,5 tl idi, artmış da olabilir. Amerika'dan anlaşmalı kargo göndertiyorsanız parça başı 4 dolar, ki eminim gönderemiyorsunuz. Türkiye'deki Carter''s fiyatlarından haberiniz de yok herhalde., ha Amerika'da yaşıyorsanız lütfen gelirken topluca ürün getirin biz de faydalanalım. Sizin yüzünüzden müşteri kaybettim, hanımefendi alacaklarından vazgeçtiğini söylemiş. Çok teşekkür ederim.
canım ben tulumlarla ilgileniyorum, biz 10 aylığız biraz minyonuz sanırım bize olur, ama polyester ürün istemiyorum, fotograftan da anlayamadım, tulumların etiketinde tam olarak ne yazıyor.
canım ben tulumlarla ilgileniyorum, biz 10 aylığız biraz minyonuz sanırım bize olur, ama polyester ürün istemiyorum, fotograftan da anlayamadım, tulumların etiketinde tam olarak ne yazıyor.