• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

"Cart" diyorum BAN, "Curt" diyorum BAN ??

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

biq_smile

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
12 Haziran 2016
2.124
842
123
Başlık'ta yazdığım gibi?? Ban yiyip duruyorum şu son hafta ?? Sanki tek ben hatalıyım gibi ?? Başkalarını da görmüyorlar galiba? Tek beni mi görüyorlar ne?? Kadınların her şeyi kısıtlanıyor zaten!! "KK" diye buraya geldik ?? Ama ne yazık ki burda da DÜŞÜNCE ÖZGÜRLÜĞÜMÜZ kısıtlandığı gibi, söylediğimiz düşüncelerden ötürü ELEŞTİRİ YAĞMURUNA tutuluyoruz??
:skandal:
:skandal:

Kadınlar kulubü diye de zihinden ağzınıza her şey akamaz. düşünce özgürlüğü iyi hoş da,
En basit şeyleri bile belli çerçevelerde yaşıyoruz insan olarak. her şeyin adabı, kuralı, üslubu vardır. mesela açtığınız konu da pek derde benzemiyor bu bölüme uymuyor gibi sanki. keyfe keder iş yapmaz burda kimse.

Dusunce ozgurlugu zaten kisitlanamaz. Dusuncelerin ifadesi noktasinda belli kurallar vardir. Burda da onlara uymamiz bekleniyor.
Her laf her yerde soylenmez. Ne sebepten ban yediniz bilmiyorum ama kurallari bilerek uye oluyoruz tabii okuduysaniz eger.
Oyunun kurallari bastan belli, oyuna girdikten sonra mizikcilik yapip kural cignemek, degistirmek olmaz.

Ben de çok banlanıyorum:KK75:. Belli bir süre buraya girmemek iyi geliyor bana, bağımlılığım azalıyor.

Düşüncelerinize değil, ifadenize odaklanırsanız sorun kalmaz.
Bence yanlış düşünüyorsun demek yerine 'sen neyi doğru düşünüyorsun ki zaten' diyorsunuzdur belki.
İki yandaş anlam ama birinde yerme söz konusu.

Ben de çok banlanıyorum:KK75:. Belli bir süre buraya girmemek iyi geliyor bana, bağımlılığım azalıyor.

Aynen, ama bir şey söylüyorum, birine ters geliyor, ondan sonra bi bakıyorum herkes konuya hakim olmaktan çıkmış, konuya bakan 10 kişi varsa hepsi benim üstüme yüklenmeye başlıyor

Düşüncelerinize değil, ifadenize odaklanırsanız sorun kalmaz.
Bence yanlış düşünüyorsun demek yerine 'sen neyi doğru düşünüyorsun ki zaten' diyorsunuzdur belki.
İki yandaş anlam ama birinde yerme söz konusu.

Açtığım konulara, yazmış olduğum mesajların hepsine bakabilirsiniz

Aslında banlanma sebeplerimize bakarsan sorunun cevabını alırsın canım benim .Bende çok banlanıyordum ama sebebini düşününce eleştiri dozunu kaçırdığımi farkettim .aslında internet ortamında en düzgün ve disiplinli yönetilen sitedeyiz .onur kırıcı, rencide edici eleştiriler yaparken bize o kadar sert gelmiyor ama Kadınlar Kulübü yöneticileri sen bir kadınsın ve bir kadına karşı daha duyarlı saygılı olmalısın demek istiyor. :)

Aslında banlanma sebeplerimize bakarsan sorunun cevabını alırsın canım benim .Bende çok banlanıyordum ama sebebini düşününce eleştiri dozunu kaçırdığımi farkettim .aslında internet ortamında en düzgün ve disiplinli yönetilen sitedeyiz .onur kırıcı, rencide edici eleştiriler yaparken bize o kadar sert gelmiyor ama Kadınlar Kulübü yöneticileri sen bir kadınsın ve bir kadına karşı daha duyarlı saygılı olmalısın demek istiyor. :)

Vayy, bunu hiç bu yönden düşünmemiştim :)

Açtığım konulara, yazmış olduğum mesajların hepsine bakabilirsiniz
Öyle bir şey yapmayacağım, herkesin doğrusu eğrisi kendinedir, benim haddim değil sizi incelemek ya da yazdıklarınıza kanaat getirmek.
Ama şunu söyleyeyim, 2500 mesaj yazmışım ve yanılmıyorsam sadece bir kere banlandım.
O da mesaj tekrarı olan iletimi silip, durumu belirtmediğimdendi.
Birazcık siz de kendinizi düşünün, konu dışı yazıyor olabilirsiniz, belirli kişilerle konuyu saptıracak şekilde münakaşa ediyor ya da onur zedeleyici ifadelerde bulunuyor olabilirsiniz.
Bazen kurunun yanında yaş da yanar, siz hep o duruma denk geliyor da olabilirsiniz.
Riskli konulara girmeyin madem, ban yemekten kurtulursunuz en azından.

ters laf eden olup da konuyu uzatmaya çalışan olursa göz ardı et seçeneğini seçip onların mesajlarını görmez oluyorum ben tavsiye ederim.

hayatımda yeterince drama var bir de burda elalemle kavga edemem valla ben. öyle düşünün.

ayrıca herkes toplaşıp size yanlışsınız dese bile siz doğru olduğunuzu biliyorsanız bu kafi olmalı. belki de burayı ve kişileri çok önemsemezseniz, düzeysiz eleştirileri de takmazsınız.

He ya aşırı baskıcı bi site .
Böyle inzibat gibi sürekli birileri birilerinin peşinde .
Başka forumlarda da varım
Burası çok abartıyor .
Ben kızlık zarı gibi kişisel konularda ahkam kesenleri hiç sevmem .
Öyle bi konu vardı birisi konu acana baya yükleniyordu. ona dedim ki ne kadar meraklısın ya böyle şeylere ben de diktirmeyi düşünüyorum gibi bir şey demiştim de beni kadınlığı asagilamaktan banlamislardi hahahahhaha .
Kadınlıgı aşağılama diye ban sebebi mi olur .

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back