Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Letuyu beş gün kullandım bugün sondu. Çarşamba kontrolüm var ve ben de pco var. İlk tedavi denemem yumurtalar büyür mü acaba? 16 aylık evliyim tedirginim
Letuyu beş gün kullandım bugün sondu. Çarşamba kontrolüm var ve ben de pco var. İlk tedavi denemem yumurtalar büyür mü acaba? 16 aylık evliyim tedirginim
Bende klomen tedavisi gördüm ve pcos oldugum için normal döngülerde 14. Gün yumurtlama beklerken benim 21-22 hatta 24 de yumurtlama olduğunu biliyorum. En iyisi ovülasyon testiyle bunu doğrulamak . Sizin işinizi de kolaylaştırır. Normalde 5. Günde kontrole çağırması gerekiyor . Yani benim doktorum öyle yapmıştı sizde süreç nasıl bilmiyorum da . Merak etmeyin yumurta uyardığı için büyür bu süre içinde sağlıklı beslenin paketli gıdalardan uzak durun
Adetin 3. Günü başlamıştım ilacı bitir adet döngünün 11. Günü yani çarşamba gel dedi. Pco olduğu için herhalde yumurtanın büyüyüp büyümediğine bakıcak. Ben ilçedeyim kontrol için merkeze gitmem gerekiyor belki onu düşünüpte demiş olabilir. Yanıtladığınız için de ayrıca teşekkürler
Bende klomen tedavisi gördüm ve pcos oldugum için normal döngülerde 14. Gün yumurtlama beklerken benim 21-22 hatta 24 de yumurtlama olduğunu biliyorum. En iyisi ovülasyon testiyle bunu doğrulamak . Sizin işinizi de kolaylaştırır. Normalde 5. Günde kontrole çağırması gerekiyor . Yani benim doktorum öyle yapmıştı sizde süreç nasıl bilmiyorum da . Merak etmeyin yumurta uyardığı için büyür bu süre içinde sağlıklı beslenin paketli gıdalardan uzak durun
Adetin 3. Günü başlamıştım ilacı bitir adet döngünün 11. Günü yani çarşamba gel dedi. Pco olduğu için herhalde yumurtanın büyüyüp büyümediğine bakıcak. Ben ilçedeyim kontrol için merkeze gitmem gerekiyor belki onu düşünüpte demiş olabilir. Yanıtladığınız için de ayrıca teşekkürler
Rica ederim Olabilir :) süre tanıması güzel , ovülasyon testinin amacı bu zaten canım . zaten yumurtanız yeterli büyüklüğe 18-20 arası geldiğinde çatlamaya müsait oluyor ve test de çift çizgiyi görünce pik yani yumurtlama günü oluyor . Ovülasyın testleri de çok hassas olduğu için hemen yakalıyorsun yumurtlama gününü
Ben pco olduğumu daha iki ay oldu öğreneli. Evlilikte 16. Ayım bu zamana kadar da hiçbir belirtim olmamıştı adetlerim düzenliydi. 2 aydır sürekli hastaneye git gel doktor ne diyecek diye düşünmekten bi tuhaf oldum. Allah bu yolculukta daha uzun seneler emek vermiş herkesin yardımcısı olsun çok iyi anlıyorum… kimsenin kucağını rabbim bebişsiz bırakmasın