çarşamba günü bebişim geliyoor

narin

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Ağustos 2007
65
2
içimde garip bir heyecan var çarşamba günü kızım kollarımda olacak inşallah :teytey:sezeyana girecez çarşamba günü saat 4 de
dualarınızı bekliyorum allah hepimizin yardımcısı olsun

a.s.hadi hayırlısı cnm dualarımız seninle merak etme..............a.s.

hayırlı kolay doğumlar canım darısı bizlerin başına inşallah :nazar:a.s.

maşallahh başladı haziran annelerimizz .. hatta mayıs ayında başladılar
hayırlı dogumlar dılerımm haberlerınızı beklıyoruzz...

şimdiden hayırlı olsun...
sağ slaim kucağınıza alırsınız inşallah...

hadi bakalım hayırlısı olsun canım sag salım bebegını kucagına alman dılegımle dualarımız senınle
güzel haberlerini bekliyoruz darısı basımıza bende cuma gunu kısmetse sezeryana giricem
Rabbım hepimizi sırayla sag salim kurtarsın

hepinize teşekkür ederim kızıma kavuşmama bir gün kaldı hala inanamıyorum allah hepimizin yardımcısı olsun

:Allah yardımcın olsun bebişinle sağlıkla dön evine:)a.s.benimde 20 haziran sezeryan olcak:dance:

cnm stres yapma sakin ol...allah yardımcın olsun...umarım benim yaşadıklarımı yaşamazsın...

iyi akşamlar arkadaşlar ben çarşamba günü kızıma kavuştum inşallah darısı doğum yapmamaış annelere hiç stres yapmayın siz ne kadar sakin girerseniz sezeryana o kadar iyi oluyor benim korktuğum kadar zor değilmiş hele bebişimin sesini duyunca herşey bitiyor acı filan duymuyorsun allahım sizleride en kısa zamanda bebişlerinize sağ salim kavuştursun inşallah şimdilik bu kadar bebişim beni istiyor ayrıntılı doğum hikayemi yazıcam görüşürüz

iyi olmanıza cok sevindikk detaylı bilgileri artıkk bekliyoruzz bebişini kokla yerimize

canım .........
allah bebişini sağsalim kucağına almayı nasip etsin dualarımız seninle............

hayırlı ugurlu olsun canım,darısı başımıza bebeğine ve sana sağlıklı günler.

X