Kitabin uzerinde gorduklerimde baskı sayisi yaziyo . Fark edermiki baski bilemedim amaBendeki kaçıncı baskı bilmiyorum ama tam adı ve bebek bakım sorunlarına mucize çözümler
Tracy hogg
Aynen vazgecmiyo gececek gibide degil malesef . Hmm mantikli aslinda cok tsklr denene bilir evetYani cocuk vazgeçmezse de bahsettiğim hamak bu
Isaretledigim yerde ki sopaları çıkardım
Aynı çarşafta sallar etkiyi veriyor
Hani hem.isik görmüyor hemde hızlı sallayınca eee eeee yapınca hooop uyuyor
Aklında bulunsun
Inşallah kolay atlatırsın Eki Görüntüle 2694318
Tahtaya bez kısımlar dikisli. Bende o o dikişleri soktum o şekilde çıkardım işaretlediğim yerde ki tahtalarıAynen vazgecmiyo gececek gibide degil malesef . Hmm mantikli aslinda cok tsklr denene bilir evetbide o ipler tahtaya bagli degilmi bizim aldigimiz farkli bi hamak türüydu o tahtaya bagli yoksa onuda dediginiz gibi yapardim
Hmm anladim evet bizim aldigimizdan farkli sizinki . Guzelmis ama tsklr bizde daha carsaf nereye takabilir sallayabiliriz diyordukTahtaya bez kısımlar dikisli. Bende o o dikişleri soktum o şekilde çıkardım işaretlediğim yerde ki tahtaları
Kadın bebeklere fısıldayan kadın olarak anılıyor ve tekniği için her çocukta işe yaradığını söylüyo eğer başarılı olamıyorsanız kesinlikle uygulamiyorsunuzdur diyo.Dogru haklisiniz genis bir kitap tsklr yinede düşünceniz için. İnsallah en kisa zamanda bakip almaya calisacam. Bi soru da sorabilirmiyim acaba elde salliyoruz carsafta kitap yinede etki edermi baya alismis ona çünkü
Ben kitabımı kaldırdım tasiniyorum da kolilerden birinde yoksa söylerdim kaçıncı basım olduğunu ama çok fark edeceğini sanmamKitabin uzerinde gorduklerimde baskı sayisi yaziyo . Fark edermiki baski bilemedim ama
Anladim dogrudur . Zaten elde sallamaya alismasi bizim hatamiz uyumadi agladi salladik sonunda boyle oldu ama uyku sorunu iste buna dedtek yardim sartKadın bebeklere fısıldayan kadın olarak anılıyor ve tekniği için her çocukta işe yaradığını söylüyo eğer başarılı olamıyorsanız kesinlikle uygulamiyorsunuzdur diyo.
Hii kolay gelsin isinizin arasinda tutuyorum sizi kusura bakmayin. Yani bi arastirayim alacam insallah . Bakalim ise yarar insallahBen kitabımı kaldırdım tasiniyorum da kolilerden birinde yoksa söylerdim kaçıncı basım olduğunu ama çok fark edeceğini sanmam
Kusura bakmayin bisey soracaktim sizin kitabin kapak resmi nasildi acabaBen kitabımı kaldırdım tasiniyorum da kolilerden birinde yoksa söylerdim kaçıncı basım olduğunu ama çok fark edeceğini sanmam
Başka anneler de faydalansın diye buradan da cevap vermek istedim.Kusura bakmayin bisey soracaktim sizin kitabin kapak resmi nasildi acaba
İyi yaptinizBaşka anneler de faydalansın diye buradan da cevap vermek istedim.
Kitabın adı bebek bakım sorunlarına mucize çözümler. Yani iki kitap da değil.
Benim oğlum da öyle yapıyo şuan 11 aylık hala yapıyoİyi yaptinizhii tm ozaman tsklr insallah bizdede işe yarar . Bizim kiz uyuyacagi zaman kendini cok geriye atiyo kafasini boynu incicek diye korkuyoruz neden yapiyo acaba
Alla alla bizde sancisimi varr diyoeuz acaba . Agliyoda baya yaparken cunku ama insallah cikmaz bisey tsklrBenim oğlum da öyle yapıyo şuan 11 aylık hala yapıyo
Yok canım uykusu gelince böyle olur. Bazı çocuklar halsiz düşer bazıları sancilanir gibi olurAlla alla bizde sancisimi varr diyoeuz acaba . Agliyoda baya yaparken cunku ama insallah cikmaz bisey tsklr
Yani baya agliyo atiyo kendini boynu incicek korkuyoruz ama bakalim insallah düzelirYok canım uykusu gelince böyle olur. Bazı çocuklar halsiz düşer bazıları sancilanir gibi olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?