Carsafta bebek yatiranlar

Yani cocuk vazgeçmezse de bahsettiğim hamak bu
Isaretledigim yerde ki sopaları çıkardım
Aynı çarşafta sallar etkiyi veriyor
Hani hem.isik görmüyor hemde hızlı sallayınca eee eeee yapınca hooop uyuyor
Aklında bulunsun
Inşallah kolay atlatırsın Eki Görüntüle 2694318
Aynen vazgecmiyo gececek gibide degil malesef . Hmm mantikli aslinda cok tsklr denene bilir evet 🙋bide o ipler tahtaya bagli degilmi bizim aldigimiz farkli bi hamak türüydu o tahtaya bagli yoksa onuda dediginiz gibi yapardim

Aynen vazgecmiyo gececek gibide degil malesef . Hmm mantikli aslinda cok tsklr denene bilir evet 🙋bide o ipler tahtaya bagli degilmi bizim aldigimiz farkli bi hamak türüydu o tahtaya bagli yoksa onuda dediginiz gibi yapardim
Tahtaya bez kısımlar dikisli. Bende o o dikişleri soktum o şekilde çıkardım işaretlediğim yerde ki tahtaları

Tahtaya bez kısımlar dikisli. Bende o o dikişleri soktum o şekilde çıkardım işaretlediğim yerde ki tahtaları
Hmm anladim evet bizim aldigimizdan farkli sizinki . Guzelmis ama tsklr bizde daha carsaf nereye takabilir sallayabiliriz diyorduk

Dogru haklisiniz genis bir kitap tsklr yinede düşünceniz için. İnsallah en kisa zamanda bakip almaya calisacam. Bi soru da sorabilirmiyim acaba elde salliyoruz carsafta kitap yinede etki edermi baya alismis ona çünkü
Kadın bebeklere fısıldayan kadın olarak anılıyor ve tekniği için her çocukta işe yaradığını söylüyo eğer başarılı olamıyorsanız kesinlikle uygulamiyorsunuzdur diyo.

Kadın bebeklere fısıldayan kadın olarak anılıyor ve tekniği için her çocukta işe yaradığını söylüyo eğer başarılı olamıyorsanız kesinlikle uygulamiyorsunuzdur diyo.
Anladim dogrudur . Zaten elde sallamaya alismasi bizim hatamiz uyumadi agladi salladik sonunda boyle oldu ama uyku sorunu iste buna dedtek yardim sart

Ben kitabımı kaldırdım tasiniyorum da kolilerden birinde yoksa söylerdim kaçıncı basım olduğunu ama çok fark edeceğini sanmam
Hii kolay gelsin isinizin arasinda tutuyorum sizi kusura bakmayin. Yani bi arastirayim alacam insallah . Bakalim ise yarar insallah

Ben kitabımı kaldırdım tasiniyorum da kolilerden birinde yoksa söylerdim kaçıncı basım olduğunu ama çok fark edeceğini sanmam
Kusura bakmayin bisey soracaktim sizin kitabin kapak resmi nasildi acaba

Eklentiler

• IMG_20200922_121515.jpg
    IMG_20200922_121515.jpg
    110,3 KB · Görüntüleme: 7
  • IMG_20200922_121458.jpg
    IMG_20200922_121458.jpg
    76,7 KB · Görüntüleme: 13
Kusura bakmayin bisey soracaktim sizin kitabin kapak resmi nasildi acaba
Başka anneler de faydalansın diye buradan da cevap vermek istedim.
Kitabın adı bebek bakım sorunlarına mucize çözümler. Yani iki kitap da değil.

Eklentiler

• Screenshot_2020-09-22-14-43-49-760_com.google.android.googlequicksearchbox.jpg
    Screenshot_2020-09-22-14-43-49-760_com.google.android.googlequicksearchbox.jpg
    91,6 KB · Görüntüleme: 13
Başka anneler de faydalansın diye buradan da cevap vermek istedim.
Kitabın adı bebek bakım sorunlarına mucize çözümler. Yani iki kitap da değil.
İyi yaptiniz 🤗 hii tm ozaman tsklr insallah bizdede işe yarar . Bizim kiz uyuyacagi zaman kendini cok geriye atiyo kafasini boynu incicek diye korkuyoruz neden yapiyo acaba

Back