Kavimlergocu
Beni kıskananlar çatlasın çekemeyen halat taksin🌺
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
- 25 Ağustos 2016
- 5.917
- 8.326
- 248
- Konu Sahibi Kavimlergocu
-
Bence oda iyi oynuyor bankacı gözüyle çok eksikleri var ama öyle korkak duygusal zaafları olan tipleri şube müdüresi yapmazlar ama daha gözü kara olabilirdi.Kıvanç iyi de elcin ne alaka?
Eşimde kalandan kalana geçiyor uyuz oluyorum diğer odaya geçeceğim sanırım bitince tekrar başlıyor .Onur saylak ta çok iyi...
ben önce avluyu izliyorum açıkçası, sonra çarpışma
Eşimde kalandan kalana geçiyor uyuz oluyorum diğer odaya geçeceğim sanırım bitince tekrar başlıyor .
Geç saatte izlenebilir .Harcanmasın ya dizi çok etkileyici çünkü gerçek duygular var körü körüne aşk dizisi değil çaresizlik var benim de alt ünvanlarım bize niye güvenmiyorsun diyordu bankadayken ben de birgün ya yakınımıza birşey olursa para bulmak zorunda kalırsak beni de müdür izliyor demiştim.
Allah öyle birşey nasip etmesin kimseye ama insan evladı için ölür bile
Öyle dedi çocuğu atarken göstermedi ama çocuğu da göstermedi orası sır kaldı .Tabii ki ya ne diyosun.. Allah mecbur etmesin..
Şimdi çocuğu öldürdümü peki anlamadım ben. Deniz kenarına götürdü ya. Balıkları seversmisin dedi.
Öyle dedi çocuğu atarken göstermedi ama çocuğu da göstermedi orası sır kaldı .
Ben birde babasını bıçaklayan çocuğun babası öldü mü ? Onu kaçırdım
Bir de sevgilisi nasıl bir pisliktir plan yapmışlar hırsızlığı ona yıkacaklar.
Niyeyse içini bilmem de kızı ben de sevemedim hiç belki çok iyi bir kızdır ama ne biliyimO kızı görür görmez anladım bişey olduğunu. :)
Hep o rollerde ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?