- 20 Ağustos 2015
- 6.506
- 15.647
- 248
- Konu Sahibi hanfendininbiri
Açıkçası çok çarpık değil. Sporla halletmenin bi yolu yok muymuş araştırdınız mı?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Teşekkür ederimYahu neresi anormal bu bacağın ben mi göremiyorum ? Normal bir bacak işte.Kaç tane kadının ipince bilekli,dümdüz,uzun ve sıkı bacağı var sanki ? Olanın bile kılı,pürüzü,farklı renk tonları falan oluyor,o mankenlerin fotoğraflarının üzerinde kaç tane işlem var hiç merak ettin mi ? Ha gerçekten o kadar mükemmel bacağa sahip kadınların da aç ne yediklerine kaç saat egzersiz yaptıklarına bir bak.Bazı şeyler kolay kazanılmıyor.
Spor yap,ne ameliyatı ? Her şeyin çözümünü ameliyatta bulmayın.Azıcık da siz kendinize dikkat edin.Sürekli su iç,asitli içecekler içme,kafeini ve şekeri hayatından çıkar,proteinli gıdalara önem ver ve her gün bacak egzersizlerine başla.Ameliyat olmak akşam yemeği gibi bir şey değil,kaç ay yürüme zorluğu yaşarsın ondan sonra hiç baktın mı ? Üstelik garantisini verebilir mi herhangi biri sana görüntünün mükemmel olacağına dair ? Hayır.
Bu görüntüyü azaltabilecek bir sürü bacak egzersizi var,hiçbir zaman o hayal ettiğin bacağa sahip olamazsın evet ama daha sıkı ve sağlıklı bir bacak görünümüne sahip olabilirsin.Bacağın da kötü falan değil bu arada,gayet normal.
Benim bileğim kalın,ameliyat falan kesinlikle düşünmüyorum,çirkin de durmuyor giydiğim hiçbir şey.Tam tersine herkes bayılıyor ben etek/elbise giyince.Spor yapıyorum,bacaklarım çok sıkı diyemem ama gayet de güzel bir görüntü oluyor.Ama internete göre ben kadın değilmişim,ıyy ne iğrençmiş kalın bilek,yahu kim takar anonim insanları? Söyleyebilen varsa gelsin yüzüme söylesin,memleket Tom Hardy kaynıyor da ben mi göremiyorum ? Bu kadar şekilci tiplerle beraber olmayın.Bugün bacağınız çirkin derler,yarın burnunuz sonsuza kadar estetik mi yaptıracaksınız ?
Sporla bir nebze düzelebilir. Kalf egzersizleri yapmak gerekiyor ama bu kaslar gelişmesi baya zor olan kas türlerinden biriAçıkçası çok çarpık değil. Sporla halletmenin bi yolu yok muymuş araştırdınız mı?
Haklısınız teşekkürlerYani normalde bu tarz herhangi bir kusuruyla ilgili özgüvensizlik yaşayan üyeler konu açtığında hak veririm. Her insanın kusuru kendisine çok büyük gelir bana göre.
Sizin konunuzu okurken fotoğrafı göre kadar ciddi bir anormallik beklemiştim. Fotoğrafı görünce şoka girdim. Buna bu kadar takıyorsanız önce psikolog yardımı almanızı tavsiye ederim.
Teşekkür ederim fikriniz içinBak yemin ediyorum eğer çarpık olsaydı 20 bin büyük para değil mesleğin olunca kendi paranla yaptırırsın derdim, ama değil. Ameliyatlık bir çarpıklık asla yok
Teşekkür ederim yardımıniz için :)Calf raises calışın birde bacak kalça çalışın otomatikmen boşluk olan yerler kaslanacaktır.
Teşekkür ederim yardımınız için :)Bacaklarini üst bölümünü biraz şişir yani kas yap,squat yap bir spor salonuna git azcık kilo da al o arada büyük ölçüde toparlarsın bence,kötü değil bacakların
Ve canının istediğini giymemek için hayat cok kısa inan...
Bir de sakat kalma ihtimali var, eskisi gibi koşamama ihtimali var. Burun estetiği gibi bir şey değil ki bu !Yahu neresi anormal bu bacağın ben mi göremiyorum ? Normal bir bacak işte.Kaç tane kadının ipince bilekli,dümdüz,uzun ve sıkı bacağı var sanki ? Olanın bile kılı,pürüzü,farklı renk tonları falan oluyor,o mankenlerin fotoğraflarının üzerinde kaç tane işlem var hiç merak ettin mi ? Ha gerçekten o kadar mükemmel bacağa sahip kadınların da aç ne yediklerine kaç saat egzersiz yaptıklarına bir bak.Bazı şeyler kolay kazanılmıyor.
Spor yap,ne ameliyatı ? Her şeyin çözümünü ameliyatta bulmayın.Azıcık da siz kendinize dikkat edin.Sürekli su iç,asitli içecekler içme,kafeini ve şekeri hayatından çıkar,proteinli gıdalara önem ver ve her gün bacak egzersizlerine başla.Ameliyat olmak akşam yemeği gibi bir şey değil,kaç ay yürüme zorluğu yaşarsın ondan sonra hiç baktın mı ? Üstelik garantisini verebilir mi herhangi biri sana görüntünün mükemmel olacağına dair ? Hayır.
Bu görüntüyü azaltabilecek bir sürü bacak egzersizi var,hiçbir zaman o hayal ettiğin bacağa sahip olamazsın evet ama daha sıkı ve sağlıklı bir bacak görünümüne sahip olabilirsin.Bacağın da kötü falan değil bu arada,gayet normal.
Benim bileğim kalın,ameliyat falan kesinlikle düşünmüyorum,çirkin de durmuyor giydiğim hiçbir şey.Tam tersine herkes bayılıyor ben etek/elbise giyince.Spor yapıyorum,bacaklarım çok sıkı diyemem ama gayet de güzel bir görüntü oluyor.Ama internete göre ben kadın değilmişim,ıyy ne iğrençmiş kalın bilek,yahu kim takar anonim insanları? Söyleyebilen varsa gelsin yüzüme söylesin,memleket Tom Hardy kaynıyor da ben mi göremiyorum ? Bu kadar şekilci tiplerle beraber olmayın.Bugün bacağınız çirkin derler,yarın burnunuz sonsuza kadar estetik mi yaptıracaksınız ?
Daha parantez bacaklar görmüştüm. Sizinki kötü görünmüyor bence.Merhaba dostlar. Başlıkta belirttiğim üzere doğuştan çarpık bacaklara sahibim. Az bir şey değil yamukluğu belliydi. Son birkaç ayda 5-6 kilo kaybettim ve bacaklarım iyice inceldi çarpıklık iyice ortaya çıktı. Yanlış anlamayın şükürsüz bir insan değilim. Sağlıklı bacaklarım olduğu için elbette şükrediyorum. Ama yine de üzülmeden de edemiyorum. Etrafta , okulda sütun gibi bacakları olan , her giydiği yakışan kızları görünce çok üzülüyorum. Bir de günümüz dünyasını hepimiz biliyoruz. Sosyal medya da güzellik algısı sürekli gözümüze sokuluyor. Mankenler , oyuncular yete göre sığdırılamiyor. "Böyle görünmeyen kendine kadın demesin " gibisinden akımlar ortaya çıkıyor. Umursamamak mümkün olmuyor. Yıllardır hep güzel güzel etekler giymek istedim. İçimde kaldı. Ama bir jean pantolon bile üzerimde berbat duruyor. Tatilde bir koltukta oturarak çekindiğim bir fotografima erkek arkadaşım bacakların çok güzel görünüyor diye iltifat etmişti. Bu iltifata hiç sevinemedim tersine iyice yıkıldım. Ameliyatı 20 bin TL den başlıyor. Ben 20 yaşında üniversite öğrencisiyim aylık harçlığım temel ihtiyaçlarımı zor karşılıyor. İlerde yaptırırsin diyenlere de kızıyorum yahu hayatımın baharindayim o parayı 35-40 yaşıma anca toplarım o saatten sonra da bir önemi yok. Ne yazık ki bu takintiyi aşamiyorum..