- 14 Ağustos 2021
- 36
- 81
- 3
- 25
- Konu Sahibi hanfendininbiri
Merhaba dostlar. Başlıkta belirttiğim üzere doğuştan çarpık bacaklara sahibim. Az bir şey değil yamukluğu belliydi. Son birkaç ayda 5-6 kilo kaybettim ve bacaklarım iyice inceldi çarpıklık iyice ortaya çıktı. Yanlış anlamayın şükürsüz bir insan değilim. Sağlıklı bacaklarım olduğu için elbette şükrediyorum. Ama yine de üzülmeden de edemiyorum. Etrafta , okulda sütun gibi bacakları olan , her giydiği yakışan kızları görünce çok üzülüyorum. Bir de günümüz dünyasını hepimiz biliyoruz. Sosyal medya da güzellik algısı sürekli gözümüze sokuluyor. Mankenler , oyuncular yete göre sığdırılamiyor. "Böyle görünmeyen kendine kadın demesin " gibisinden akımlar ortaya çıkıyor. Umursamamak mümkün olmuyor. Yıllardır hep güzel güzel etekler giymek istedim. İçimde kaldı. Ama bir jean pantolon bile üzerimde berbat duruyor. Tatilde bir koltukta oturarak çekindiğim bir fotografima erkek arkadaşım bacakların çok güzel görünüyor diye iltifat etmişti. Bu iltifata hiç sevinemedim tersine iyice yıkıldım. Ameliyatı 20 bin TL den başlıyor. Ben 20 yaşında üniversite öğrencisiyim aylık harçlığım temel ihtiyaçlarımı zor karşılıyor. İlerde yaptırırsin diyenlere de kızıyorum yahu hayatımın baharindayim o parayı 35-40 yaşıma anca toplarım o saatten sonra da bir önemi yok. Ne yazık ki bu takintiyi aşamiyorum..