Çarpık bacak

Zynep09

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
22 Nisan 2016
1.032
280
123
31
Lütfen yardımcı olun bu ameliyatı olanlar kendime hiç özgüvenim yok hiç kısa bşy giyemiyorum dizimde bile giyemiyorum parantez böyle cok tuhaf şekli var ne olur yardımcı olun

tuhaf derken ?
resmini gönderirsen daha iyi olur canım
belki de sen büyütüyorsundur

Lütfen yardımcı olun bu ameliyatı olanlar kendime hiç özgüvenim yok hiç kısa bşy giyemiyorum dizimde bile giyemiyorum parantez böyle cok tuhaf şekli var ne olur yardımcı olun
Ne yardımı yapacaklar? Para yardımı mı? Git ameliyat ol. Ne yapabiliriz?

Çarpık olan yerlere dolgu gibi enjekte ederek uygulama yapıyorlardı.Estetik plastik cerrahi doktoruyla görüşüp konuyla ilgili fikir alabilirsin

ameliyat nasıl oluyor? kemik filan kırılan bi ameliyat vardı öyle bişey mi?

benim de bacaklarım çarpık. önceden takıyodum artık hiç takmıyorum. sırf bunun için bıçak altına yatmazdım ben.

Kendi resmini yada netten senin bacağına benzeyen fotoğraf koyar mısın ?
Belki kafana taktığın gibi değildir yada ameliyat dışında başka çözümler gelir.

Bu ameliyatı olan çok kişi var sonuçlar gayet memnun edici, araştır istersen canım

Kilo alınca geçiyor
Yaş kaç? Boy ve kilo kaç?

parantez olunca zaten dizden alti oluyor yani...
Doktora git bakalim dedigin gibi abartilacak bir carpiklik varsa zaten tibbi bir durumdur, ama yok sadece estetik olarak kafaya takiyorsan bana kalirsa kendine dert arama derim. Elin kolun saglam mi , yuruyebiliyormusun gerisini takma kafana, haa 2017 miss turkey e falan gireceksek o baska tabi.

Allah başka dert vermesin takılma bu kadar :) bir arkadasım bol spor egzersiz yaparak düzeltmisti biraz biraz, büyümene ve boyunun uzamasınada bağlı.

Allah başka dert vermesin takılma bu kadar :) bir arkadasım bol spor egzersiz yaparak düzeltmisti biraz biraz, büyüdükçe ve boyunun uzamasınada bağlı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…