carminanın parfümü varmış!?

mylilapause

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
28 Mayıs 2008
1.606
1
116
İzmir
:dance:kızlar carmina nın parfümünü bilen kullanan warmı aranızda yaa???lütfen kullanan warsa bana yardımcı olurmuu

var tabii yıllardır kullanırm deodorantını tercih ederim haftada 1 tane bitirsende bu itallere 100 basar hepside iğrenç bence carmina dışında birde avonun rare pearls ını sevmiştim kaldırıldı niyeyse
buradan duyup rash ,dg ligh blue,212 sexi ... aldım ev parfüm çöplüğü

ben de bugün deodorantını aldım bayıldım kokusuna parfümünü arıyorum şimdi parfümü nekadar acaba yeliiz

evet sensation ı mı diosunuz
ben çok beğendim kokusunu,parfümü 20 lira diye biliyorum ben

yok ben ararken sensation a da bakmıştım o degil dedigim benm bahsettigim sadece carmina deo su çok güzel parfümün bulurum inş.

kızlar ben kozmetik fabrikasında çalışıyorum ve carmina üretiyoruz carminanın 2 çeşiti var sensetionu bende beğenmiyorum ama carmina clasic var ve müthiş kalıcı denemenizi tavsiye ederim pişman olmıcaksınız

evet ben kullanıyorum bir ara piyasadan kaldırılmıştı tekrar satılıyor hani mavi beyaz deıadaratı varya onun parfümü

carmina acayip güzel bir koku yengem kullanıyordu parfümünü. hem de çok kalıcıı. Benimde aklıma geldi şimdi alsam mı diye düşünüyorum ama ev parfüm dolu benimde.

güzel bir koku ama her tende kalıcılıgı aynı degıl gibi.annem da kalıcı olmamıs bana verdi bende de kalıcı olmadı bende arkıma verdım onda kalıcıydı :icecream:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…