Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Burda var arkadaşlar eğer indirmek isterseniz orbit downloader diye bi program var onu indirn kolayca videoları kaydedersiniz.
Carmen Electra's Aerobic Striptease 54:43
Carmen Electra's Aerobic Striptease
ben indirdim öğrenim bakim :jeyyar: :roflol:
Canım ben başka bir siteden dosya olarak indirdim yine de çok sağol. Çok hoşuma gitti bu video. Bugün uygulamaya başladım. Ben zaten kilo vermek için yapmıyorum bunları. Kilomdan gayet memnunum hatta zayıf bile sayılabilirim. Sadece stres atmak için spor yapıyorum. Spor yapmadığım zaman enerjim fazla geliyor herhalde agresifleşmeye başlıyorum bir süre sonra ellerim titriyor bu yüzden spora çok önem veriyorum. Bununla birlikte ben tibetin yaşam pınar hareketlerini de uyguluyorum onlar yoganın temel hareketleri olduğu için insanı acayip rahatlatıyor. O hareketlerin vücuda çok da fazla yararı varmış. Herkese tavsiye ederim.ayy canım valla bende bu videonun tamamını istiyorum açıkcası ama indirebileceğim bi link yok maalesef parça parça youtobe den indir ben öyle yaptım..öncebi video indirme programı indir netten sonrada youtobe den yaz yaz indir : uzun zamandır kimse yorum yazmıyor bu konuya..gidip bi cd ciye aerobik stritiz cd si var mı diye soramam da..ben böyle bi yol buldum yapacak bişey yok
Canım ben başka bir siteden dosya olarak indirdim yine de çok sağol. Çok hoşuma gitti bu video. Bugün uygulamaya başladım. Ben zaten kilo vermek için yapmıyorum bunları. Kilomdan gayet memnunum hatta zayıf bile sayılabilirim. Sadece stres atmak için spor yapıyorum. Spor yapmadığım zaman enerjim fazla geliyor herhalde agresifleşmeye başlıyorum bir süre sonra ellerim titriyor bu yüzden spora çok önem veriyorum. Bununla birlikte ben tibetin yaşam pınar hareketlerini de uyguluyorum onlar yoganın temel hareketleri olduğu için insanı acayip rahatlatıyor. O hareketlerin vücuda çok da fazla yararı varmış. Herkese tavsiye ederim.