Carmen Electra Aerobik striptiz

dila34

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Ekim 2008
14
9
Kızlar Carmen Electranın aerobic striptiz seti var 6 vcdden oluşuyor yaparken hem eğleniyorsunuz hemde gerçekten kalori harcıyorsunuz 1 cd 45 dk kadar sürüyor hergün 1 cdyi yapsanız 45 dk spor yapmış olacaksınız hemde farketmeden .Bulabilirseniz kaçırmayın derim.Gerçekten vücudun heryerini çalıştırıyor zaten çoğu kişi dans ederek kilo vermeyi öneriyor çünkü eğlenceli ve zaman birden geçiyor:))Ayrıca yaptıkça vucudu esneten hareketler var çok faydalı buldum ben açıkçası tavsiye ederim ....

Bu arada vücudu şekle sokuyor daha ilk günden o kadar moralim yerine geldiki kendimi çok iyi hissettirdi.Önerebileceğiniz bu türde başka dvdler varsa sizlerden de bekliyorum

cnm bu cd yı nerden bulabılırızzzzz fıyatı falan ne kadar

canım bu carmen electra nın vcd formatını bilgisayardan indirebileceğimiz adres var mı?bilen varsa lütfen yardımcı olsun....acele cvb

Ben akşam siteden indiricem.Ama sitenin adı aklımda değil, akşam bakar sölerim size oldu mu?
Ayrıca linkler ölü mü yoksa sağlam mı bilmiyorum..

Kızlar Carmen Electranın aerobic striptiz seti var 6 vcdden oluşuyor yaparken hem eğleniyorsunuz hemde gerçekten kalori harcıyorsunuz 1 cd 45 dk kadar sürüyor hergün 1 cdyi yapsanız 45 dk spor yapmış olacaksınız hemde farketmeden .Bulabilirseniz kaçırmayın derim.Gerçekten vücudun heryerini çalıştırıyor zaten çoğu kişi dans ederek kilo vermeyi öneriyor çünkü eğlenceli ve zaman birden geçiyor:))Ayrıca yaptıkça vucudu esneten hareketler var çok faydalı buldum ben açıkçası tavsiye ederim ....

bende bunun bir vcdsi var. keşke diğerleri de olsa.. bulabilen var mı?

bir haber edin yahu!

Hiçbir sitede sağlam bir linke rastlayamadım.Zaten diğer sitelere link ekleyenlerde buradan alıp eklemişler.:çok üzgünüm:

Sağol, eve gidince denicem.Ama bak bi inmesin tenhada kıstırırım seni :jeyyar:

İner iner ben indirdim hemde dükkanda kimseye çaktırmadan izledim :roflol:
evde denicem ama kayınvalidenin biyerlere gitmesini bekliyom kocişime sürpriz yapıcam :dance:

kızlar eşim bana 6 bölüm bir dvd yapıp verdi.ben pek anlamıyorum.isterseniz özelden msj atın.

indirdiimmm :kedi: hoş yani ne diyelim :KK70: güzelbi süpriz olur wallah!

Son düzenleme:
Burda var arkadaşlar eğer indirmek isterseniz orbit downloader diye bi program var onu indirn kolayca videoları kaydedersiniz.

Carmen Electra's Aerobic Striptease 54:43
Carmen Electra's Aerobic Striptease

ben indirdim öğrenim bakim :jeyyar: :roflol:

Saol canım şimdi 45 dakka burdaki harekleri yaptım link için ok teşşekkürler gerçekten gerekli hareketler ama ben o kadar esnek diilmişim tabi kaydirigubbakcemile3

Saol canım şimdi 45 dakka burdaki harekleri yaptım link için ok teşşekkürler gerçekten gerekli hareketler ama ben o kadar esnek diilmişim tabi kaydirigubbakcemile3

Ya ben de yaptım, 45 dk.Ve ilk başta, "amaaaannn ya bunlar mı" dedim.
Ama spor bittiğinde bir terlemişim ki, kesinlikle faydalı esneme hareketleri.

kızlar sakın ola cd leri ortalıkta bırakmayın. neme lazım şeytan doldurur!!!...:1ninca:

Parmağımızı ağzımıza sokunca daha çok motive oluyoruz sanırım,poz vermekten de kaçınmamış
yinede Carmen ile zayıflamak güzel özellikle striptiz adı altında :jeyyar:

Son düzenleme:
Parmağımızı ağzımıza sokunca daha çok motive oluyoruz sanırım,poz vermekten de kaçınmamış
yinede Carmen ile zayıflamak güzel özellikle striptiz adı altında :jeyyar:

Evet canım kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
Popoya şaplak atarken de baya bi kilo veriyoruz :jeyyar:

X