Örgü çarklı sehpa örtüsü modeli???

Bebek örgüleri, örgü teknikleri, Tığ işi örgüler, Örgü oyuncaklar, Örgü takılar,

lalli

Miray'ın annesi :)
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
5 Aralık 2008
1.549
456
Merhaba kknın hünerli hanımları son günler dantel örmeye heveslendim bir tane sehpa örtüsü buldum ama nasıl öreceğimi bilmiyorum anlatımlı tarifi var ama güzel anlatılmamış bana yardımcı olur musunuz a.s.

carkli-sehpa-ortusu1.jpg

anlatımlısıda burda http://www.elislerim.net/sehpa-ortuleri/carkli-sehpa-ortusu-modeli.html

Son düzenleme:
Merhaba kknın hünerli hanımları son günler dantel örmeye heveslendim bir tane sehpa örtüsü buldum ama nasıl öreceğimi bilmiyorum anlatımlı tarifi var ama güzel anlatılmamış bana yardımcı olur musunuz a.s.

carkli-sehpa-ortusu1.jpg

anlatımlısıda burda çarklı sehpa örtüsü modeli

canım cok kolay bı ornek bu hıc dantel ormedınmı yoksa fazlamı bılmıyosun ortadan baskamıs dolgu yerı bellı zaten done done 1 motıfı tamamlamıs ıkıncıye gecmıs onuda eklemıs neresını anlamdın sor daha detaylı anlatım

hiç böyle bir şey örmedim canım ortasını tam anlamadım o başlangıç tarafını anlatırsan gerisini getiririm sanırım

hiç böyle bir şey örmedim canım ortasını tam anlamadım o başlangıç tarafını anlatırsan gerisini getiririm sanırım

zınır cek 7 tane bırlestır ıcını 3 tane basına alarak dolgu yap tekrar zıncır cek bat yıne aynı sekılde 3 dolgu 6 tane yapcan o sekılde yanı 6 dolgu 6 boslukorta bıttı ıkıcı sıraya gecelım zıncırlı kısmların ıcıne yıne 3 dolgu bırer kutucuk dolgunun uzerınede ıkı kutucuk yanı o kutuların ıcını hep doldur yaa canım evet cok karısık anlattım ama bı dene bakalım olcakmı bende senın sayende o sıtede pullu vıtrın ıcı gordum onu baslıcam yarın teskkur

X