- 1 Ekim 2008
- 347
- 3
- 116
- Konu Sahibi gunesteki_golge
Nasıl başlasam nerden başlasam bende bilmiyorum tıpkı hiçbir şeyi bilmediğim gibi... Bu yaşıma kadar ne çok kandırmışım kendimi... uzun zamandır hissediyorum bir HİÇ olduğumu işe yaramaz biri olduğumu ve benden beklenen hiçbirşeyi beceremediğimi...yoruldum bu değersizlik hissinden ve işe yaramazlıktan...kimseye yetememekten...yardım istiyorum sadece yardım sadece bir el..bana yol gösterecek beni önemli yapacak bütün olumsuzluklarımı yok etmeme yardımcı olacak bir yürek...ne annemin kızı oldum ne sevdiğimin yettiği ne dost göründüm dost gördüklerime...Çaresizim değersizim güvensizim hiçbiri şe yaramayan vasıfsızın tekiyim... Affet annem beni affet beceremedim senin kızın olmayı...Kimse yokmu bana yol gösterecek bana yardım edecek hiç çarem yok mu düzelecek...Biliyorum kötü biriyim tembelin işe yaramayanın tekiyim bu hayatta ne işe yararım ki...bunu diyen çok doğru dedi ben ne işe yararım...bir yanım diyor ki var hala umudun her zaman vardır..ama bir yanım...off yoruldum sıkıldım bunaldım çaresizim Rabbim yardım et...senağlamasenağlamasenağlama