• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çaresizim...

gunesteki_golge

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
1 Ekim 2008
347
3
116
Nasıl başlasam nerden başlasam bende bilmiyorum tıpkı hiçbir şeyi bilmediğim gibi... Bu yaşıma kadar ne çok kandırmışım kendimi... uzun zamandır hissediyorum bir HİÇ olduğumu işe yaramaz biri olduğumu ve benden beklenen hiçbirşeyi beceremediğimi...yoruldum bu değersizlik hissinden ve işe yaramazlıktan...kimseye yetememekten...yardım istiyorum sadece yardım sadece bir el..bana yol gösterecek beni önemli yapacak bütün olumsuzluklarımı yok etmeme yardımcı olacak bir yürek...ne annemin kızı oldum ne sevdiğimin yettiği ne dost göründüm dost gördüklerime...Çaresizim değersizim güvensizim hiçbiri şe yaramayan vasıfsızın tekiyim... Affet annem beni affet beceremedim senin kızın olmayı...Kimse yokmu bana yol gösterecek bana yardım edecek hiç çarem yok mu düzelecek...Biliyorum kötü biriyim tembelin işe yaramayanın tekiyim bu hayatta ne işe yararım ki...bunu diyen çok doğru dedi ben ne işe yararım...bir yanım diyor ki var hala umudun her zaman vardır..ama bir yanım...off yoruldum sıkıldım bunaldım çaresizim Rabbim yardım et...senağlamasenağlamasenağlama

bukadar olumsuz düşünme canım.
herşeyin bir vakti zamanı var
sana tavsiyem bol bol dua et.
ve annenin istediği şeyleri yapamadın diye
bu senin yeteneksiz beceriksz olduğunu göstermezki.
bende annemim istediği gibi okumadım.
bende sıkıntı çektim ezildim.
bişe girdim istediğim iş değildi neler neler.

yani bence bırakma kendini
sabır göster sen neistiyorsun onu bul kendine dönmeye çalışş

vah garibim vah ne kadar acınacak venekadarda zavallı bir durumdasın yazık ya bu sözlerimi duymak istiyosun eyer bu kada olumsuz düşünüp ve hayata bukada bu yaşta kötü bakabiliyosan sen ilerleyemessin bak canım abla tavsiyesi istersen eyer bukadar boş olma hayat kaşısında bukadar aresiz kalma senin önünde daha çok zaman var ve hayatta en güzel yerde olmak istiyosan tabiki hata yapacanki doğruları göresin ben ble bu yaşımda hatala yapabiliyorum kendini bukadar kötü hissetiecek nevar bilmiyorum ama eyer hatalaını göebildiysen onları düzelt ve arkana deyil önüne bakki ayağın yine takılıpta düşmeyesin üzme kendini bukadar hem senin hata yapma zamanın şimdi nefsinin elinde oyuncak olmamak için rabine sığın ondan yardım iste çünkü ohekesi duyar ve herkese yadım eder rabbinle konuşmayı bir dene bak nekadar rahatlasın çünkü o senin anlatıklaını dinler çae olur ve kimseylade paylaşmaz o gerçek dost

Nasıl başlasam nerden başlasam bende bilmiyorum tıpkı hiçbir şeyi bilmediğim gibi... Bu yaşıma kadar ne çok kandırmışım kendimi... uzun zamandır hissediyorum bir HİÇ olduğumu işe yaramaz biri olduğumu ve benden beklenen hiçbirşeyi beceremediğimi...yoruldum bu değersizlik hissinden ve işe yaramazlıktan...kimseye yetememekten...yardım istiyorum sadece yardım sadece bir el..bana yol gösterecek beni önemli yapacak bütün olumsuzluklarımı yok etmeme yardımcı olacak bir yürek...ne annemin kızı oldum ne sevdiğimin yettiği ne dost göründüm dost gördüklerime...Çaresizim değersizim güvensizim hiçbiri şe yaramayan vasıfsızın tekiyim... Affet annem beni affet beceremedim senin kızın olmayı...Kimse yokmu bana yol gösterecek bana yardım edecek hiç çarem yok mu düzelecek...Biliyorum kötü biriyim tembelin işe yaramayanın tekiyim bu hayatta ne işe yararım ki...bunu diyen çok doğru dedi ben ne işe yararım...bir yanım diyor ki var hala umudun her zaman vardır..ama bir yanım...off yoruldum sıkıldım bunaldım çaresizim Rabbim yardım et...senağlamasenağlamasenağlama
Noldu doktora gittin de sana öLecegini faLan mı söyLedi? Valla ßen de ßazen senin gißi dü$ünüyorum ama ßazen de gercekten ßöyle du$undugume pı$man oLup $ukrediyorum.. Kendine guvensizLik ßelirtisi ßunlar... Hayatta kimseden destek göremedin icin ßöyle du$unup kendini yıpratıyosun....İnan senin $u söylediklerini ßen cogu zaman du$unmuyor değiLim ama ne yapaLım? Yolumuza devam edip ßunları duzeltmemiz gerek canımcım....ßöyle karamsar olma zor ßi durum cok iyi anlıyorum seni ama eLimizden gelen $uan kendimiz icin sava$mak.....ßu dunyada yaLnız dogdun yaLnız ölürsün...Cok guzel ßi laf vardır.....Insan ne yaparsa kendine........yerimseniben

Back