Çocuk Hastalıkları Caresizim

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

301118

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
20 Ekim 2020
56
52
3
2 gün önce oğlum sünnet oldu 5. Sistoskopi yapıldı ayrıca mesanede şekil bozukluğun dan dolayı idrarını tam yapamıyo suan sonta da takılı sünnetli 2 hafta sonra sonta çıkarılacak ve tak işlemi denilen bi işlem var bunu yapmam gerekiyo muş doktor oyle söyledi erkek bebeği olupta bu durumu yaşayan varmı çaresizlikten nasıl yapabilirim diye düşünmekten kahroluyorum :( varsa yazsın lutfen

2 gün önce oğlum sünnet oldu 5. Sistoskopi yapıldı ayrıca mesanede şekil bozukluğun dan dolayı idrarını tam yapamıyo suan sonta da takılı sünnetli 2 hafta sonra sonta çıkarılacak ve tak işlemi denilen bi işlem var bunu yapmam gerekiyo muş doktor oyle söyledi erkek bebeği olupta bu durumu yaşayan varmı çaresizlikten nasıl yapabilirim diye düşünmekten kahroluyorum :KK43: varsa yazsın lutfen
ameliyat ile mi oldu sünneti ? benim oğlum da hipospadias rahatsızlığı var bu yüzden sordum

Evet genel anestezi altında oldu idrar kaçağı vardı stingle durduruldu buna bakılmak icin mesane duvarının orda valv denilen bi parça varmı tekrarlandimi diye bakılarak sistoskopiyle bakıldı aynı anda da sünneti oldu :(

Allah yardımcınız olsun :( neden olmuş bir şey demediler mı?

Aminn allah razı olsun idrarını tam boşaltamıyo ınsallah sünnet bi mucize olur kurtulur sürekli idrar enfeksiyonu oluyo du ınsallah tam idrarını yapar

Back