Çaresizim yardım edin

Allah çocuğu nasip etmiyorsa altında başka hikmet aramak lazım aldatılmışsın ve belki bu ilk değil son da olmayacak geçmiş olsun. Doktor muayenesine git cinsel yolla çok hastalık bulaşıyor

İyi ki kız çok para istemiş.
Yoksa koca gidiciymiş.
KEsin çok seviyorsunuzdur, boşanmak değil kocanızı düzeltmek istiyorsunuzdur. Bundan sonraki süreçte tüp bebeğe devam edeceksinizdir falan filan.
Bana sorarsanız öz saygınız varsa bir iş bulun, boşanın, kendi yolunuzu emin adımlarla yürüyün.

Kızgın boğaya sakince yaklaş ısırırsa senindir, ısırmazsa zaten senin olmamıştır demek gibi olmuş bu yorum.

Kendine kötülük olur bu adamla devam etmen.Hiç unutmayacak, hasta olacaksın en son,yapma.Sen cesaret et, Rabbim kolaylaştırır.Ben hemen boşan diyenleren değilim ama senin boşanman lazım,yoksa asla iyileşemezsin

Allah çocuğu nasip etmiyorsa altında başka hikmet aramak lazım aldatılmışsın ve belki bu ilk değil son da olmayacak geçmiş olsun. Doktor muayenesine git cinsel yolla çok hastalık bulaşıyor
Tüp bebekte test yaptırdım bişey ciksmdi
Test yaptırdım hastalik çıkamadı tedavi sırasında..Herseyim yarım kaldı bitirdi beni

Dışarda bakıldığında adam gozukenlerden iste

Tüp bebekte test yaptırdım bişey ciksmdi

Test yaptırdım hastalik çıkamadı tedavi sırasında..Herseyim yarım kaldı bitirdi beni
Siz boşanmayı düşünmüyorsanız adamı yakalamayın böyle hayatınız boyunca sizi aldatacak çünkü, iki gönül alır 3-5 ay uslu durur tekrar bebek çalışmalı başlar asıl film hamile kalınca başlar. Sizin ne çalışmaya ne hayat kurmaya nede bu adama tekmeyi basmaya gönlünüz var kapatın kapınızı oturun kocanızla bir kez yutmuşsunuz yine yutarsınız. Kendinize biçtiğiniz değer bu

Yuh ama yaa.
7 senelik evliyim 5 negatif tüp bebek denemem oldu her negatif ten sonra eşimle birbirimize daha da bağlandık her negatifte tatile cıktık veya şehir içinde gezdik tozduk beraber vakit geçirdik.
Eşiniz yaptığı pisliği örtmek için bahane aramasın sizde inanmayın o bahaneye. Yakalamasaydınız gidicekti şimdi değilse ilerde gidecek bunu bilip devam edin.

Ama sen bile bile lades demişsin arkadasım
Bunun cezası yok boşanmaktan başka çözümüde yok.
Adamı seviyorum demişsin bu adamın nesi sevilir.
Hiç mi kendinize saygınız yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…