Aynisini esime bende söyledim! Allah bize cocuk vermis ne bu isim askin! Simariklik olarak adlandirabilirsin malesef ufacik bir sebep bu hale getirebiliyor.... ben sadece esimle ortak noktayi bulmak istedim oda olmadiAyy allah aşkına yaa!Kusura bakmayın da çocuğu bulmuşsunuz sağlıksından isim için ayrılma noktasına geldiniz.Şımarıklıktan başka bir şey değil bu!
Yapma bacım gerçekten bak bırak koysun babasının ismini.Kötü bir isim de değil.Benim gibi yıllardır evlat hasreti çekenleri düşün.Sence isim tartışmasına girermiyiz bizler?Aynisini esime bende söyledim! Allah bize cocuk vermis ne bu isim askin! Simariklik olarak adlandirabilirsin malesef ufacik bir sebep bu hale getirebiliyor.... ben sadece esimle ortak noktayi bulmak istedim oda olmadi
Yapma bacım gerçekten bak bırak koysun babasının ismini.Kötü bir isim de değil.Benim gibi yıllardır evlat hasreti çekenleri düşün.Sence isim tartışmasına girermiyiz bizler?
Sen şimdi çok hassas dönemdesin,hormonların falan delirdi.Sakin sakin olayları değerlendirmeye çalış.Allah evladınızı size bağışlasın,Hep güzel günlerini görün.Haklisin kardesim... Allah sanada bir evlat nasip eder insallah inanin cok üzüldüm... fakat insan evladina icine sinen isim vermek ister bizim sorun zaten isim olmaktan cikti baska seylere yöneldi...
Allahım size tez zamanda bir evlat nasip etsin. Lakin taşıdığınız çocuğun ismine baba karar vermesi çook doğal ama kendi babasının ismini dedesinin ismini vs koymasını doğru bulmuyorum.Ayy allah aşkına yaa!Kusura bakmayın da çocuğu bulmuşsunuz sağlıksından isim için ayrılma noktasına geldiniz.Şımarıklıktan başka bir şey değil bu!
Suan hamile değilim. Ama hamile kalırsam ve bebeğimiz erkek olursa eşim babasının adını koymak istiyor. İlk tanısdıgımız gunlerden itibaren bile söyler. Babası yasamıyor. Yasıyor olsa bile sorun etmezdim. Etmedimde zaten. İsmi , cinsiyeti bunlar önemsiz etken. Allah korusun rabbim göstermesin bebeğinizin sağlık problemi olsa bunu düşünürmüydünüz ? Birazda rahatlıktan bu isim takıntısı. İlerde bir kızınız olursa onun adınıda siz koyarsnz bence bunu sorun etmeyin.Esim babasinin ismini koymak istiyor ama ben istemiyorum... iki isim olsun diyorum onada razi gelmiyor. Baska bir isim sec diyorum onada razi gelmiyor! Babasi hayatta ve sirf el alem ne der gururlanalim diye bu ismi istiyorlar malesef....
Canim bravo çok güzel yazmışsın.kadinin bunu dile getirmesi neden şımarıklık olsun.butun eziyeti çeken kadin isim koyma hakkı en çokta onun olmalı.tabi eşininse içine sinem bi isim olmalı.adamin yaptığı tam bir bencillik.bir arkadaşım isim yüzünden çok kavga ettiler ve doğduktan sonra bebegi alıp evi terketmişti.bu isim olayından çok saygıyla alakalı bir durumBurada yazılanlara bakıyorum ve maalesef kadınlarımızın kendine verdiği değeri görünce pek ümidim kalmıyor gelecekten. Başlık sahibi arkadaşım eşiniz bencil bir insan ve sanırım kadına değer verilmeyen bir ailede yetişmiş. Sadece kendi fikrini önemsiyor ve sizin ortayı bulma çabalarınıza da karşılık vermiyor anlattığınız kadarıyla. Konu belki çok komik hatta tartışmaya girmek bile... bebeğe isim koymak babanın hakkı diyenler önce kendinize ve cinsiyetinize değer vermeyi öğrenin.Bırakın koysun ne olacakmış diyenler çocuğun olduğuna şükretmiyorsun yazık diyenler. Evet çocuk sahibi olabilmek büyük nimet ama bu çocuğa eşiyle ortak isim koymayı istemenin nesi şımarıklık? Erkeğin yaptığı terbiyesizliği niçin kimse görmüyor neden erkek şükür çocuğum olacak karımın gönlü kırılmasın demiyor? Evlilik hayatı paylaşmaktır. Hayat müşterekse isim koyarken her iki tarafın da gönlünü yapmak gerekir diye düşünüyorum. Benim de bir oğlum olacak kısmetse ve ismini eşimle birlikte bulmaya çabalıyoruz. Ne benim ailem ne de eşimin ailesi olaya müdahil olmadı. Olması gereken de bu bence.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?