Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Doğuma Hazırlık Caresizim... mutsuzum... isim konusunda esimle ayrilma noktasindsyiz!
- Konu Sahibi esra2311
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- bebegime isim hamileyim isim
Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Aynisini esime bende söyledim! Allah bize cocuk vermis ne bu isim askin! Simariklik olarak adlandirabilirsin malesef ufacik bir sebep bu hale getirebiliyor.... ben sadece esimle ortak noktayi bulmak istedim oda olmadiAyy allah aşkına yaa!Kusura bakmayın da çocuğu bulmuşsunuz sağlıksından isim için ayrılma noktasına geldiniz.Şımarıklıktan başka bir şey değil bu!
Yapma bacım gerçekten bak bırak koysun babasının ismini.Kötü bir isim de değil.Benim gibi yıllardır evlat hasreti çekenleri düşün.Sence isim tartışmasına girermiyiz bizler?Aynisini esime bende söyledim! Allah bize cocuk vermis ne bu isim askin! Simariklik olarak adlandirabilirsin malesef ufacik bir sebep bu hale getirebiliyor.... ben sadece esimle ortak noktayi bulmak istedim oda olmadi
- 26 Ekim 2015
- 8.397
- 20.242
- 348
Yapma bacım gerçekten bak bırak koysun babasının ismini.Kötü bir isim de değil.Benim gibi yıllardır evlat hasreti çekenleri düşün.Sence isim tartışmasına girermiyiz bizler?
Haklisin kardesim... Allah sanada bir evlat nasip eder insallah inanin cok üzüldüm... fakat insan evladina icine sinen isim vermek ister bizim sorun zaten isim olmaktan cikti baska seylere yöneldi...
Sen şimdi çok hassas dönemdesin,hormonların falan delirdi.Sakin sakin olayları değerlendirmeye çalış.Allah evladınızı size bağışlasın,Hep güzel günlerini görün.Haklisin kardesim... Allah sanada bir evlat nasip eder insallah inanin cok üzüldüm... fakat insan evladina icine sinen isim vermek ister bizim sorun zaten isim olmaktan cikti baska seylere yöneldi...
- 22 Eylül 2013
- 5.478
- 3.736
- 248
- 8 Eylül 2015
- 3.271
- 10.769
- 208
Allahım size tez zamanda bir evlat nasip etsin. Lakin taşıdığınız çocuğun ismine baba karar vermesi çook doğal ama kendi babasının ismini dedesinin ismini vs koymasını doğru bulmuyorum.Ayy allah aşkına yaa!Kusura bakmayın da çocuğu bulmuşsunuz sağlıksından isim için ayrılma noktasına geldiniz.Şımarıklıktan başka bir şey değil bu!
Konu sahibini anlıyorum. Benimde eşim dedesinin ismini istedi ki kendisi yaşıyor haala.. Ben istemedim ama hep bebeğim sağlıklı olsun kucağıma alayım yeter dedim kendimi avutum. Ama olmadı ne zaman aklıma gelse gözlerim doldu. Bir sabah uyandım karnımı severken başka bir isimle hitap ettim bebeğime bunu eşime söyledim ve eşimde birden o isime ısındı ve dedesinin ismine koymaktan vazgeçti.
Demem o ki evlat hasreti çekiyorsunuz anlıyorum ama bu iki konu bir değil.
- 17 Mayıs 2018
- 794
- 1.677
- 63
ayyy sanki padişah soyları yürüyecek. nedir bu inat. elalem için isim koymak. siz bu işi inattan vazgeçin. ve eşinizi farklı yollarla kandırmaya bakın. huyuna gidin. üzgün takılın. inadı kavgayı kesin ama. kadın kadın halledin bu konuyu. veee hemen onun beğenebileceği bi isim uydurun kafanızda. yavaş yavaş aklına işleyin. rüyalarıma giriyor falan deyin. sızlanın birazcık yalandan. inada bindirme ama. usul usul. ince ince işleyerek.
- 29 Aralık 2017
- 4.240
- 3.171
- 133
Suan hamile değilim. Ama hamile kalırsam ve bebeğimiz erkek olursa eşim babasının adını koymak istiyor. İlk tanısdıgımız gunlerden itibaren bile söyler. Babası yasamıyor. Yasıyor olsa bile sorun etmezdim. Etmedimde zaten. İsmi , cinsiyeti bunlar önemsiz etken. Allah korusun rabbim göstermesin bebeğinizin sağlık problemi olsa bunu düşünürmüydünüz ? Birazda rahatlıktan bu isim takıntısı. İlerde bir kızınız olursa onun adınıda siz koyarsnz bence bunu sorun etmeyin.Esim babasinin ismini koymak istiyor ama ben istemiyorum... iki isim olsun diyorum onada razi gelmiyor. Baska bir isim sec diyorum onada razi gelmiyor! Babasi hayatta ve sirf el alem ne der gururlanalim diye bu ismi istiyorlar malesef....
- 15 Nisan 2014
- 282
- 335
- 113
- 41
Esimde kızımıza annesinin ismini koymamızı teklif etti daha karar vermeden erken dogum yaptim.Tabii o anki psikoloji ile ne istersen koy dedim.Umrumda olan kizimin hayata tutunmasiydi.Esimde annesinin ismiyle yanina kendisinin cok istedigi benimde itiraz etmedigim bir isim teklif etti kabul ettim.Ama ikinci ismi kullandigimizda babanne bozulup laf carpiyor.Simdi hamileyim cinsiyet belli olmadan kayinpeder erkek olurda benim adimi koymak isterseniz cift isim istemem dedi.Bende kp severim bisey diyemedim o an ama insallah kizim olurda bu strese girmem dedim.Bebeğim kız bu seferde annem demesinmi kv adini koydun sira bende diye Allah'tan şaka yapmış.Herseyden onemlisi icine sinmesi ben kizima ilk adiyla hitap edemiyorum mesela,keşke bu karari anne ve babaya biraksalar.
Ben ilk bebeğinde 5 aylık hamileyken eşimin babası vefat etti oğlumuza hep onun ismini koymamızı bekledi herkes eşimde bende istemedik ismi çok güzel ama adınız var mutlu mutlu evladımızı severken aklımıza acımız gelsin istemedik herkes saygı gösterdi. Çocuğunuz isminin anlamı güzelse kimin ismi olduğu önemli değil önemli olan kucağınıza aldığınızda sizin parçanız olduğunu bilmeniz. Gece ateşlendiğinde kendinizi parçaladığınız, gaz sancısı çekerken onunla birlikte uykusuz kaldığınız, gülücük atınca dünyanın en bir cennet olduğunu düşündüğünüz. Anne baba dediğinde dünyaları size hediye eden bir bebek. İsmi önemli değil sağlıkla kucağınıza aldığınızda en sevdiğim dediğiniz kişiyi bile ikinci plana atacak bir bebek olacak o... Rabbim hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip etsin birde ismi kayınpederinize sorun belki o farklı düşünüyordur
- 5 Aralık 2015
- 5.122
- 11.797
- 248
Nedir bu isim koyma merakları yakın arkadaşlarım var aynı problemleri yaşıyorlar tatlı minnoş bebeklere amca dede isimi ile hitap ediyoruz (Muhittin, Abdülmecit ) aklıma bu isimler geldi arkadaşımın çocuklarının... bi arkadaşım daha koydu ismi Yok aklım da kalmıyor. Anne taşıyor eziyetini anne çekiyor ama isim koyma hakkı yok nedense çoğu için söylüyorum... bu arada bende kayınbabamın adını koydum ama ben koymak istedim çocuğum olmuyordu vefat ettiği ay hamile kaldım allahım nolur bi evladım olsun erkek olursa babamın adını yaşatacağım dedim öyle de oldu ve ben kayınbabamı aşırı sever saygı duyardım. Gönül işi bu ama teklif dahi edilmesi hoş değil... benden böyle bi istek çıktığında çok şaşırmışlardı çünkü akrabalarında kimse babasının ismini vermemiş ...
- 18 Haziran 2018
- 13.814
- 23.024
- 348
- 24 Aralık 2016
- 594
- 1.241
- 63
Burada yazılanlara bakıyorum ve maalesef kadınlarımızın kendine verdiği değeri görünce pek ümidim kalmıyor gelecekten. Başlık sahibi arkadaşım eşiniz bencil bir insan ve sanırım kadına değer verilmeyen bir ailede yetişmiş. Sadece kendi fikrini önemsiyor ve sizin ortayı bulma çabalarınıza da karşılık vermiyor anlattığınız kadarıyla. Konu belki çok komik hatta tartışmaya girmek bile... bebeğe isim koymak babanın hakkı diyenler önce kendinize ve cinsiyetinize değer vermeyi öğrenin.Bırakın koysun ne olacakmış diyenler çocuğun olduğuna şükretmiyorsun yazık diyenler. Evet çocuk sahibi olabilmek büyük nimet ama bu çocuğa eşiyle ortak isim koymayı istemenin nesi şımarıklık? Erkeğin yaptığı terbiyesizliği niçin kimse görmüyor neden erkek şükür çocuğum olacak karımın gönlü kırılmasın demiyor? Evlilik hayatı paylaşmaktır. Hayat müşterekse isim koyarken her iki tarafın da gönlünü yapmak gerekir diye düşünüyorum. Benim de bir oğlum olacak kısmetse ve ismini eşimle birlikte bulmaya çabalıyoruz. Ne benim ailem ne de eşimin ailesi olaya müdahil olmadı. Olması gereken de bu bence.
Canim bravo çok güzel yazmışsın.kadinin bunu dile getirmesi neden şımarıklık olsun.butun eziyeti çeken kadin isim koyma hakkı en çokta onun olmalı.tabi eşininse içine sinem bi isim olmalı.adamin yaptığı tam bir bencillik.bir arkadaşım isim yüzünden çok kavga ettiler ve doğduktan sonra bebegi alıp evi terketmişti.bu isim olayından çok saygıyla alakalı bir durumBurada yazılanlara bakıyorum ve maalesef kadınlarımızın kendine verdiği değeri görünce pek ümidim kalmıyor gelecekten. Başlık sahibi arkadaşım eşiniz bencil bir insan ve sanırım kadına değer verilmeyen bir ailede yetişmiş. Sadece kendi fikrini önemsiyor ve sizin ortayı bulma çabalarınıza da karşılık vermiyor anlattığınız kadarıyla. Konu belki çok komik hatta tartışmaya girmek bile... bebeğe isim koymak babanın hakkı diyenler önce kendinize ve cinsiyetinize değer vermeyi öğrenin.Bırakın koysun ne olacakmış diyenler çocuğun olduğuna şükretmiyorsun yazık diyenler. Evet çocuk sahibi olabilmek büyük nimet ama bu çocuğa eşiyle ortak isim koymayı istemenin nesi şımarıklık? Erkeğin yaptığı terbiyesizliği niçin kimse görmüyor neden erkek şükür çocuğum olacak karımın gönlü kırılmasın demiyor? Evlilik hayatı paylaşmaktır. Hayat müşterekse isim koyarken her iki tarafın da gönlünü yapmak gerekir diye düşünüyorum. Benim de bir oğlum olacak kısmetse ve ismini eşimle birlikte bulmaya çabalıyoruz. Ne benim ailem ne de eşimin ailesi olaya müdahil olmadı. Olması gereken de bu bence.
- 12 Ocak 2010
- 16.670
- 1
- 25.044
- 798