Caresiz:(

Ben doktora dedim 34 yasındayım dedi bana çok geç kalmışsın bebek için dedim zaten oğlum var
88

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

en azindan o duyguyu yasamissin canim ins bu bebisinde saglikla gelsin dogru zamani vardir cok bekletmesin dmde

sorununuz ne canim neden olmuyormus peki

sperm sayımız eksik dedi doktor. başka bi yere gittik o da bu değerlerle normal yolla olur dedi :) ben kendi kendime şu teşhisi koydum. yumurtlama günlerinde ilişki yaşanmıyor. tüm sorun bu. benim akıllı eşim herhangi bir gün hamile kalınabileceğine inandığı için pek önemsemiyo yani.

Ben doktora dedim 34 yasındayım dedi bana çok geç kalmışsın bebek için dedim zaten oğlum var

valla canım doktora benden selam
annem beni 40 yaşında doğurmuş. hiç bir şey için geç kalınmamıştır bence. iyi ki doğurmuş abim ölünce anneme yoldaş oldum. hep Allah'a dua eder. iyi ki verdin bana. yoksa ben ne yapardım o acıyı nasıl dindirirdim der.

basiniz sagolsun canim benide 36 yasinda dogurmus annem kardes guzel sey yaa

canım beni de annem 42 yaşında doğurmuş...normal yolla...komşum var geçen sene doğurdu 40 yaşında

basiniz sagolsun canim benide 36 yasinda dogurmus annem kardes guzel sey yaa

inşallah bi çocuğum olursa annenle sen gibi mi olcam ben

kardeş güzel olmaz mı yaa. şimdi abim hayatta olsaydı da sırtımda dolaşsaydı. çok büyük eksiklik bence. eğer normal yolla olmaz da tüp bebek yağmak zorunda kalırsak ikiz olsun istiyorum. gerçi 35 yaş üzerine çift embriyo koyuyolarmış.

ikisinden de birer saç teli al ve bebeğin doğunca test yaptır.
daha eşin yeni vefat etmiş keşke biraz bekleseydin. Artık bu başına gelenlerden ders çıkarırsın inşallah.

olur olur ins bir yakinimin ikizi oldu canim sagliklida dogdu tup bebek cok tatlilar ins seninde olur bizim topik hamile kalmak isteyenler suphesi olanlar yaziyo kadin dogum bolumund3 gene

Bu konu tamamen gercek..sanirim tek cozum dna testi ama babadan ve bebeKteN alinan kan ornegiyle oluyormus gizli nasil yaptirabiliim ki a

şimdi ben anlamadım..siz 2 adama da hamileyim dediniz..biri aldır ,biri doğur dedi..siz diğerine aldırdığınızı söylediniz,aldırma diyenle de beraber mi yaşıyorsuuz??
madem böyle karar verdiniz,babasını öğrenip ne yapacaksınız? ya diğeriyse baba? bundan ayrılıp diğerine mi gideceksiniz? ben aslında aldıramadım hamileyim çocuk da senin mi???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…