Caresiz:(

Zorlusev

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
23 Haziran 2014
59
0
1
İstanbul
Selam kizlar benim durumum cok kotu bundan bir yil once esimi kaybettim ve ardindan eski sevgilimle gorusmeye basladim
Bu ara da baska birinle daha gorusuyordum ve hamile oldugumu ogrendim fakat hangisinden bilmiyordum ve ikisine de soyledim daha sonra aldirmaya karar verdim ve aldirmaya gittim doktor herseyin basarili gectigin ve bebegimi aldigini soyledi ve 40 gun sonra ben adet olmayinca tekrar doktora gittigim de bebegin alinmadigiini ve 4 aylik oldugunu ogrendim o an dunya basima yikildi ve napicami bilmiyordum ikisinden birine tercih yapmak zorundaydim ve birinden ayrildim su an bebegim 8 aylik ve beraber yasadigim insandan mi diger ayrildigim sevgilimden mi bilmiyorum sizce ne yapmaliyim cok zor durumdayim diger ayrildigim insan da hala pesimi birakmiyo nolur akil verin

Ben istemezdim boyle olsun ama oldu ayrildigim insan aldirdigimi biliyo digeri ise zaten ondan oldugunu dusunuyo belki de ondan bunun cevabini ben bile bilmiyorum.. Dna testi disin da bunun ortaya cikma ihtimali yok degil mi..

Tek cozum bu sanirim ve ona gore yoluma devam etmek fakat ya su anki yasadigim insandan degilse bunu ona nasil soylerim cok seviniyor ne hayaller kuruyor ve korkuyorm bisey olurda ogrenir diye ama dna testi disin da cikmaz degil mi

bu konu fenomen olur meşur oldunuz tebrikler

ya ölen eşinizdense derdim ama o 1 sene önce ölmüştü dimi 1 seneye 3 adam nasıl sıkıştırdınız pesssss insanın eşi ölebilir sonra başka birini sevebilir ama aynı anda daha eşi öleli 1 sene olmamışlken 2 adamlada ilişkiye girip hamile kalıp çocuk kimden diye düşünmekte normal değil sanırım

dogmadanda dna testi yapılmıyomu benc e dogmadan ögren bebegin babası kimse onunla evlen bitsin bu bermuda şeytan üçkeni....

Bence 2sindendir döller ortada buluşmuştur neyse yapıcak bişeyiniz yok kimden olduğunun ne önemi var artık bi babası var nede olsa

[video=youtube;-S0gapP7wjo]http://www.youtube.com/watch?v=-S0gapP7wjo[/video]

konu sahibi çocuğun babasını bulmaya gitti sanırım

hiç inanasım gelmedi bu konuyaeşiniz ölüyo ve hemen ardından iki erkekle beraber oluyosunuz ...
çok fazla dizi film ,türk sineması seyretmişsiniz sanırım

Bence yalan haber bu:) aldirmaya gidiceksinizde doktor kafasina gore çocuğu almiyacakmi yahu? Doktora gidip bu çocuğun babası sizsiniz,siz bakmak zorundasiniz diyin ozaman

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

bence çocuk vefat eden eşinizden
bu yaptıklarınız nedeniyle ruhu sizin peşinizi bırakmıyor olabilir
doktoru filan boşver bence bi hocaya git sen

Cift rahim var bende ve doktor alamamis daha sonradan doktOru sikayet ettim zaten yalan degil bu konu gercek lutfen akil verin dalga gecmeyin cok kotu durumdayim alla kimseye vermesin

Cocugun olen esmden olma ihtimali hic yok ikisinden birinden ama bnde bilmiyorum su an beraber yasadigim insana da haksizlik ediyorum eger ondan degilse digeri ise hala pesimde ve benimke evlenmek istiyor ama durumu bilmiyor cicuk ya ondansa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…