Çaresiz.

kimono34

Guru
Kayıtlı Üye
7 Temmuz 2008
85
14
288
İzmir
ağlıyorum.. ne yapıcağımı bilmeden çaresizce ağlıyorum.. erkek arkadaşım istanbulda ben izmirdeyim.. bugün tam 63 gün oldu görüşmeyeli en son ben gittim yanına. o gelemedi işi yoğun gece gündüz çalışıyor anlıyorum anlamaya çalısıyorum ama bende insanım bende sevilmek istiyorum. 1haftadr soğuktuk az önce aramız düzeldi ama içim huzursuz. kalbim huzursuz öyle çok seviyorum ki. öyle çok özledim ki. ama napmalı nasıl davranmalı hiç bilmiyorum.mutsuzum ben kızlar ama onsuzda mutsuzum.kalbim,içim acıyor. onu sevmek ıstemıyorum daha fazla ne yazık ki engel olamıyorum kendime.çok zor inanın çok zor. çok ağırdan geldi hayat bana bu defa.
ağlıyorum tek yaptığım ağlamak tek yaptığım bu ...

canım sevmeye engel olamazsın sevip sevemeyeceğini sen seçemezsin. 63 gün gerçekten çokmuş ben 2 haftadır görmüyorum vede şuanda dayanamayacak kadar çok özledim öncelikle inşallah kıza zamanda görüşürsünüz. ama farklı şehirlerde olmak zor hatta bana öyle gelir ki ne kadar seversem seviyim araya şehirler girince ayrılık kaçınılmaz. fakat herşeye göğüs geripte bu uzaklığa da dayanınca aşkın sevginin tadı daha bi farklı olur bence. bu durumlarda ya düzenli görüşmek gerek yada arayı soğutmamak felaket tellallığı yapmak istemem ama arada mesafe olduğundan dolayı araya soğukluklar giriyorsa ayrılık kaçınılmaz olmalıdır bence:58:

nedne sevmek ıstemıorsun ozlem askını tetıklemıor mu ? bı problem yok aranızada umarım

canım ya sözlerin üzdü beni.neden kendini bu kadar harap ediyorsun.su akıp yatağını bulacak merak etme.seviyorum diyorsun sevgin gerçekmi.hiç tarttınmı kendini.eğer gerçekse sevgin aranızdaki mesafe vız gelir.rüzgar mumu söndürür yangını çoşturur biliyorsun değilmi.madem senin hakkına özlemle sevmek düştü.o halde hakkını vererk yaşa.hem özle hem de sev hemde bekle.yok yapamıyorum diyorsan o zaman yorma kendini demekki sevgin gerçek değil. bence önce sen bunun kararına bi var.sonra özleyerek sevmek ne güzeldir bilirim ben.acıtırı çok yorar bir çok şeyden mahrum kalırsın ama zoru başarırsın.güçlenirsin sen güçlendikce sevgin güçlenir.se güçlendikce seni sevn güçlenir.sana sevgisi güçlenir.yanında olduğun birini sevmek kolay.işten çıkınca her akşam buluşup bişeler yaparak,her boşlukta birbirinin yanında olarak sevmek kolay.işte bana şöyle baktı,gelirken şunu getirdi bugün şunu giymiş çok yakışmıştı,bugün bunu giysem beni daha çok beğenirmiydi diyerek sevmek kolay.asıl sevmek onu bir bakışla yollamak,o son bakışa hapsolmak,onun zihninde o son görüntüyle kalarak sevmek.madem seviyorsun katlanacaksın bekleyeceksin aslanlar gibi.geceleri bu saatlerde şikayetlerin artacak belki ama sabah uyandığında işe gitmek için yola çıktığında elele olanlara bakarak özlemlerinle seveceksin uzaktaki sevgilini.

arkadasın konusu beklemek falan değil bence.
sevgisinin karşılığını alamadığını düşünüyor.
bu yüzden artık kendisi de sevmek,acı çekmek istemiyor gibi geldi bana.

canım sen bileceksin bu adamın senin aşkını hak edip, etmediğini...
burda tam açıklayıcı yazmamışsın ama kendini böyle harap etme...

evet aylardir göremiyen var.. ben 4 bucuk sene de belki askimi 7 kez falan görmüsümdür düsün !aramizda 500 600 km var ama deli gibi seviyoruz birbirimizi fazla kalmadi evlenecez, gercek ask budur bence herseye dayanmak katlanmak zorluklari beraber olup asmak gögüs gelmek siki siki birbirine baglanmak, 63 gün görmedim diyorsun anliyorum cok zor bende senin yasadigini yasadim cok kötü bir dönem okadar aci verici ki ama zamanla olgunlastim ve beynime yerlestirdim saglikli, nefes aldigini biliyorum hergün sesini duyuyorum mesajlar yaziyoruz bu yeterli yasamam icin dedim kendime, gün gelecek bitecek dedim ve bitmesine cok az kaldi :) allahima bin sükürler olsun:nazar: sende dayan kardesim dayan yarana tuz bas ama dayan gercekten seviyorsan o da seni seviyorsa dayan zorluklarla mücadele et allah yardimcin olsun

herkese teşekkür ederim. zaman ayırıp konuma cevap yazıp, derdime ortak olduğunuz için. bazı arkadaşlarım sert çıkışlar yapmış.ben 1 buçuk yıldır birlikteyim erkek arkadaşımla daha çok görmediğim zamanlarda oldu .. 63 günden fazla olduğuda ama hassaslaştım. sevgimden eminim ciddi düşünüyoruz askere gidip geldiğinde evlenmeyi düşünüyoruz ALLAH'IM nasip kısmet ederse izin verirse.. ama dedim ya hassasım çok özledim. bunu iliklerime kadar hissediyorum.. rüyalarıma giriyor.. gözümü kapatıp hayal ettiğimde karsımda bulamamaktan korktuğumu hissediyorum.açmak zor geliyor gözlerimi..zaman geçsin bir an önce kavuşayım iyice sevdiğime ALLAH'IM izin verirse..
can yarısı oldu bende..

herkese teşekkür ederim. zaman ayırıp konuma cevap yazıp, derdime ortak olduğunuz için. bazı arkadaşlarım sert çıkışlar yapmış.ben 1 buçuk yıldır birlikteyim erkek arkadaşımla daha çok görmediğim zamanlarda oldu .. 63 günden fazla olduğuda ama hassaslaştım. sevgimden eminim ciddi düşünüyoruz askere gidip geldiğinde evlenmeyi düşünüyoruz ALLAH'IM nasip kısmet ederse izin verirse.. ama dedim ya hassasım çok özledim. bunu iliklerime kadar hissediyorum.. rüyalarıma giriyor.. gözümü kapatıp hayal ettiğimde karsımda bulamamaktan korktuğumu hissediyorum.açmak zor geliyor gözlerimi..zaman geçsin bir an önce kavuşayım iyice sevdiğime ALLAH'IM izin verirse..
can yarısı oldu bende..

canim seni cok iyi anliyorum cünkü aynisini bende yasadim. ve seni cok iyi anliyorum, gecelerce agladigimi günlerdir hayalet gibi dolastigimi bir ben birde allahim biliyor. cok zor ama dayan bende dayandim aylardir görmedigim oluyordu simdi bile en son 4 ay önce görüstük, cok yogun calisiyor bende öyle zaman olmuyor malesef ama allahim nasip eti az kaldi kavusmamiza , rabbim insallah senide kavusturur yeterki pes etme sonunda kavusmak varsa zaferi sen kazanacaksin pes etme :) allahim yardimcin olsun yolun acik olsun

canımcicim benı anladığına öyle sevindim ki.. erkek arkadaşımda yoğun bir dönemde o sebeple gelemedi.Onu da anlıyorum hak veriyorum anlayışlı davranıyorum ama illa ki bi yerde patlak verıyor. sabır taşı değilim. Allah'ım sevdiklerimize bir an evvel kavuşturur inşallah. benım zamanım çok ama senın evlilik fotolarını görürüm bu sitede yine inşallah :)

canım ya bende anlarım özlemi çok zor allah kavuştursun seni inşallah hiç ayrılmayın :2:

uzaktan ilişki yürütmek gerçekten emek fedakarlık vede sabır isteyen bir süreç.bu süreci geçerseniz zaten sonuda güzel olur biraz daha sabret,dişini sık.zaten yapacakta başka bişey yok.Allah sevenleri hiç ayırmasın:(

bende askerimi 4.5 aydır görmüyorum ama askerden gelse bile ben okuduğum için başka bi şehirdeyim belki bizde aylarca görüşemicez. çok zor o kadar iyi anlıyorum ki seni. özlem bazen tak ediyor, insan sevdiğini yanında istiyor. o an çıksın gelsin sımsıkı sarılsın istiyor ama olmuyor işte...

beklemek çok zor..hem de çok..
ayrı şehirler de olanlar bunu çok daha iyi bilir..
üç buçuk yıllık beraberliğimin iki yılı ayrı gayrıydı hep.
beş altı ayd bir görüştük..ne zordu herşey.
son bir yıldır da ayda bir görüşme imkanımız var sadece.
hayat zor ama sabır özlem sevgiyi çok olgunlaştırıyor..
fedakarlık yaptıkca beraber göğüs gerip hayallerle sıcacık
muhabbetler edince zaman da geçiyor güç de artıyor..
Allah herkezi sevdiğine kavustursun..
bu beklemeler vuslatın diyeti olsun ne diyeyim..:16:

Back
X