• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinlik Modelleri Caresiz kaldim:(

abc1234

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Haziran 2009
3
0
86
79
Diğer
Iyi gunler arkadaslar..
Ben Hollandadan katiliyorum.
Allah kismet ederse 2 ay sonra dugunum var.
Gelinlik icin bakmadigim yer kalmamistir Hollandada ve Almanyada fakat bulamadim.
Son care olarak yakinlarda Istanbula gidip ordan almak istiyorum gelinligimi.
Bir arkadastan duyduguma gore Istanbul, Fatihde bir uzun sokak varmis sirf gelinlik vs...
Aranizda bu konuda fazla bilgi olan varsa yardiminizi bekliyorum..
Simdiden tskler..

fatih hakkında bilgim yok ama miktar olarakta nekadar düşünüyosun bilmiyorum ama kadınköydeki gelinlikçileride tavsiye ederim ben oradaki özgül moda evinden almıştım modelleri güzel ve gerçekten kaliteli duruyo tavsiye ederim...

mutluluklar dilerim

Fatih gelinlikçi dolu canım. Genelde gelinlik almak isteyenler oraya gider. Bende oraları gezip fikir edinmeyi düşünüyorum. Bence orda kendine uygun bir gelinlik muhakkak bulursun. :)

Merhaba Orada bulamadım diye üzülme
Fatih Dedikleri Cadde de En az 300 Tane Gelinlikçi vardı Kesinlikle bulabilirsin.

Fatihde her bütceye göre vardır diktirmene bile gerek yok çook çeşit var bakmaya doyamıyorum oraya yakınım kesinlikle iyi bak heryerini gez bulursun.

benm kuzenımde hollandadan bulamamiştida burdan almıstı gelınlıgını ama ben istnbulda olmadıgım içn yardımcı olamıcam cnm bilmiyorumkismile

Ay çok ilginç

Almanyada Hollandada gelinlik bulamadınız ve gelinlik için İstanbulamı geleceksiniz.akannehir

Fatih,genel olarak Fatih 'de gelinlikçiler var mantalitesine sahip olduğu için pahalı.
Ucuz diyebileceğiniz 1000 liralık bir gelinliğin asıl fiyatı başka bir yerde 600-700 lira..
ki ben ocakta gezdim bütün ay asla 1750 aşağı gelinlik yoktu ki sezon değildi.
paranız var ise Fatih'ten her şekilde bulursunuz ama hesap kitpa yapacağım diyorsanız Fatih her şekilde zarara uğratır sizi..

bence de fatih pahalı çünkü adı var
kıytırık bi modaveine gitseniz dikimleri çok kötü oluyor emanet gibi durur üzerinizde
iyi modaveleri de çok pahalı
kadıköy derim fatih yerine
ben nişanlığımı da gelinliğimi de kadıköyden aldım
dikimleri kumaşları çok güzel

http://www.kadinlarkulubu.com/kadinlar-hamami/365120-gelin-makyaji-yarismaci.html[/IMG]"]
URL]
[/URL]
gelin makyaj yarışması oylarınızı bekliyor..

ben gelinliğimi Fatihden aldım
çokda beğenerek almıştım
Tavsiye ederim..
Bol çeşit var bulursun inşallah gönlüne göre

Fatihin her sokağını bilirim
Fatih fevzipaşa caddesi diye geçiyo
Sevval ve Nüans moda süper gelinlikler yapıyo
Onların dışında biR sürü gelinlikçi var
Birinde bulamazsan diğerinde bulursun
Genelde binaların ikinci katlarında oluyo gelinlikçiler
Karagümrük tarafına giderken alt dükkanlarda oluyo
O caddeyi baştan sona gezmen lazım çünki içinde kalır :)

Son düzenleme:
Canim bende hollanda'da yasiyorum. Fatihta akrabalarimiz var. Eger fatihe gidersen kime sorarsan sor seni ayni caddeye yonlendirecektir. Orada ayni zamanda koca bir bina var. Icerisi gelinliklerle dolu. Ablam 2 sene oncesi oradan almisti gelinligini. Optumm

Back