• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çaresi yok mu?

almim ho$ diyorsunda böLede kar$isina cikamamki ya onu gectik kendime bile güzel gelmiyorki erkek vücudluyum sanki bende isterim diger kizlar gibi olmak kafamçokkarıştı agda cogaltmiyosa denemekte fayda var bi kayibim olmaz in$ :tomato::tomato::tomato:

sen bilirsin cnm..agda yaptıktan sonra değişik ürünler var istenmeyen tüyler bölümünde onlardanda sür cnm...

Ya i$te Cekinme demekLe oLmuyo :olmaz: görüyorLar orda burda güzeL vucüdLü bayanLari sora benim e$im neden böyLe degiL demesin :umursamaz: YA sirf kendimi begendiremicemden ni$ani atimmi diye dü$ünüyorum e$imin daha dorusu ni$anLimin nabzini yokLuyorum bu konuda ama hep üzüLüyorum cünkü kusursuz bi kadin istiyo .. bende ona aciLip ben TüyLüyüm diyemiyorum sora dicekki bende tüy yok Karim TüyLü :1no2: aLLah göstermesin yaa dü$ünmesi biLe kötü .. sonucta bu benim isteyimLE oLmu$ bir$ey degiL ama erkekLere bunu anLatmasi zor ..beLki acik acik dersem o aman noLcak diye biLir ama modemo arkada$imin dedigi gibi erkekLere bi acik verdinmi diLerinden kurtuLamiyorsun ... iLk geceyi atLatsam gerisinden korkmam daha kafayada fazLa takmam ama umdunu buLamazsa ya begenmezse benisenağlama bu konuda evLi arkada$Lardan yorum bekLiyorum gerci herkesin e$i farkLi dü$ünür ama geneL oLarak benim gbi sorunu oLanLar bunLa nasiL ba$ etti...

tatlım azıcık güven kendine hem seni tüylerin iççin sevmicek beğenmicek adamdan ne hayır gelir ki zaten tatlım:dilcikar: biraz fazla feminist oldum amakaydirigubbakcemile3

allah başka dert vermesin cnm sorun mu bu yani ekonomik durumun iyiyse lazer yaptır yok değilse bi kuaföre at kendini bu seçenek daha uyguna gelir 3 haftada bir tertemiz olursun cnm opuyorumnanaktan

Ya i$te Cekinme demekLe oLmuyo :olmaz: görüyorLar orda burda güzeL vucüdLü bayanLari sora benim e$im neden böyLe degiL demesin :umursamaz: YA sirf kendimi begendiremicemden ni$ani atimmi diye dü$ünüyorum e$imin daha dorusu ni$anLimin nabzini yokLuyorum bu konuda ama hep üzüLüyorum cünkü kusursuz bi kadin istiyo .. bende ona aciLip ben TüyLüyüm diyemiyorum sora dicekki bende tüy yok Karim TüyLü :1no2: aLLah göstermesin yaa dü$ünmesi biLe kötü .. sonucta bu benim isteyimLE oLmu$ bir$ey degiL ama erkekLere bunu anLatmasi zor ..beLki acik acik dersem o aman noLcak diye biLir ama modemo arkada$imin dedigi gibi erkekLere bi acik verdinmi diLerinden kurtuLamiyorsun ... iLk geceyi atLatsam gerisinden korkmam daha kafayada fazLa takmam ama umdunu buLamazsa ya begenmezse benisenağlama bu konuda evLi arkada$Lardan yorum bekLiyorum gerci herkesin e$i farkLi dü$ünür ama geneL oLarak benim gbi sorunu oLanLar bunLa nasiL ba$ etti...

kiz o kadar sorun etme tamama demesi kolay orasida dogruda ama daha genceciksin takma böyle seyleri kafana kuaförde aldir veya kendin agdagyla bir güzel sür limon tuz incelir zamanla zaten agdadadan sonra daha ince cikmaya baslar sert cikmaz yani fark etmez:utangac: sakin öyle nisan atma felan vesaire seyler aklindan gecmesin kiz sonucta seni seviyor :utangac: yazik günah takma o güel kafana tokadan baska sey herseyin caresi var sırnaşık şey tüysüz günlere insallah tatlim :sm_cool::teytey:

amin in$ ben $imdiden kuaföre gidimkaydirigubbakcemile3 dügüne kadar azaLsin bariopuyorumnanaktan istedim gibi vücuda sahip oLdum günLeri göre biLicekmiyimkaydirigubbakcemile4

Back
X