canım bi doktora git bence ne olur ne olmaz belki bi hastalık sonucu böyledir sonrada kuaföre ağdaya gidersin gelincede limon sürersin bak istenmeyen tüyler bölümünde öyle bi topic var nane çayıda içersin zamanla azalırkaydirigubbakcemile5
60-70 sadece karin böLgesinemi veriyorsun .. cok uzun kuaförde kaLmak zorunda degiLiz degiLmi gerci onLar bu konuda uzmandir benim gibi bi bacak agdasina 2-3 saat ugra$miyorLardir kaydirigubbakcemile3kuaförden kuaföre göre değişmekte.. ben 60-70 veriyorum ama çook uyguna yapanlarda var..
ayy ne güzel evleniyorsun bir yastikta kocarsiniz insallah canim ya kuaföre git aldir sonra eve gelince güzelce limon tuz karisimi sürersin biraz yakar ama tüylerin hem daha gec cikar hem daha zayif zamanlada birdaha cikmaz yada istersen kartus sir agdag alabilirsin isitiyorsun sürüyorsun yapistiriyorsun bezi cekiyorsun hangisi senin icn daha uygunsa onu yap ama agdag ile hic tecrüben yoksa önce birisi sana göstersin nice agda facialari yasandi tecrübe ve bilip bilmeden yaptiklari icin :roflol:
canım bi doktora git bence ne olur ne olmaz belki bi hastalık sonucu böyledir sonrada kuaföre ağdaya gidersin gelincede limon sürersin bak istenmeyen tüyler bölümünde öyle bi topic var nane çayıda içersin zamanla azalırkaydirigubbakcemile5
Ya i$te Cekinme demekLe oLmuyoaynen tatlım dişilik zor:S ama bence bu kadar çekinme eşindende insanız sonuçta evet güzel görünmek istiyorsun anlıyorumda artık o sana en yakın kişi olucak ve bu senin sorunun ondan bu kada çekinme bence=)
cnm sen bu konuda fazla dert yaratmışsın kendine...erkekler isterler öyle olunmasını ama emin ol sende tüy var diyede seni yargılamazlar..ne yapalım Allah vergisi..kim isterdiki...boşver hiç aldırma bi daha uğraşamazsın...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?