Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bende açıkcası bu konuyu cok merak edıyorum bilen birileri yok mu ? :)
ben haftanın 3günü pilatese ve 2günü de cardio yapıyorum kızlar bu egzersizler öncesi ve sonrası ne yemeliyim ki yağ yakımım hızlansın ?? bilemedim...
canım bende spor yapıyorum bı kulubu uyeyım bı haylıde kılo verdım ben spor oncesınde cardıo yapıyoum genelde her spor turunde ole yapıyorum en az spordan bır saat oncesınde cok agır olmayan hafıf bı yemek yıyorum bu dahada uzayabılıyor bır bucuk ıkı saat oncede yemıs oluyorum spora baslamdan oncede yesıl cay ıcıyorum mesela cayımı ıcıyorum evden cıkıyorum en fazla on dakıka yolum suruyor hemen spora baslıyorum zaten hatta ben ıkı uc tane bıtkı cayını bırbırıne karıstırıyorum ama agırlıklı yesıl cay var ıcınde onu ıcıyorum bır bardak normaldede bıtkıyı cayını tukerım spordan once ozellıkle ıcme sebebımde eger spordan once ıcılırse yag yakımına yardımcı oluyormus sporumuda bıtırdıkten sonra en fazla bı saat sonra yemek yıyorum tabı o arada su ıcıyorum bunlar ben uyguladıklerım tabı bunları kafama gore yapmadım okudugum sordugum seyler bunlar ınsallah bı fıkır vermıs olmusumdur sana :)