- 13 Ocak 2021
- 48
- -1
- 36
- 23
- Konu Sahibi Esmer Melek2603
-
İNŞALLAH bu 8 yılda bunları görüp birde bu adamı baba yapmamişsindir Adam aranıyor, bulmuş daha fazlasını istiyor başka ne olabilir??? O kadar normalse sende yap bakalım kişiliğine , karakterine uyuyor mu???Merhaba bacılarım.Ben 8 yıllık evliyim ve eşim sürekli olarak sosyal medya hesaplarından yakın civarda ne kadar kadın varsa ekliyor takip ediyor defalarca söyledim ne amaçla ekliyorsun bunları hepsi yakın civarda oturan insanlar diyorum bir şey yapmıyorum diyor el altında mı tutuyorsun bu kızları diyorum saclama diyor ne yapmak istiyor acaba
Hiç bana göre bir şey değil söyledim bnde yaparım diye ama yapmadımİNŞALLAH bu 8 yılda bunları görüp birde bu adamı baba yapmamişsindir Adam aranıyor, bulmuş daha fazlasını istiyor başka ne olabilir??? O kadar normalse sende yap bakalım kişiliğine , karakterine uyuyor mu???
Özel tavla şampiyonası katılımcılar kadın ve çıplak olmalı tek şart buTavla turnuvası düzenleyecek bence.
Yalan söylüyor işte kabullenmek zor olsa da. Anlamicak bir şey yok. Üstüne inkar ediyor, saçmalama diyip üste çıkmaya çalışıyor. Aldatmak sadece cinsel ilişkiye girmekten ibaret değildir.Merhaba bacılarım.Ben 8 yıllık evliyim ve eşim sürekli olarak sosyal medya hesaplarından yakın civarda ne kadar kadın varsa ekliyor takip ediyor defalarca söyledim ne amaçla ekliyorsun bunları hepsi yakın civarda oturan insanlar diyorum bir şey yapmıyorum diyor el altında mı tutuyorsun bu kızları diyorum saclama diyor ne yapmak istiyor acaba
İNŞALLAH bu 8 yılda bunları görüp birde bu adamı baba yapmamişsindir Adam aranıyor, bulmuş daha fazlasını istiyor başka ne olabilir??? O kadar normalse sende yap bakalım kişiliğine , karakterine uyuyor mu???
O yüzden çok rahat davranıyoreHiç bana göre bir şey değil söyledim bnde yaparım diye ama yapmadım
Evet 15 yaşında evlendimProfilde yaş 23 ama 8 yıllık evli - 15 yaşında evlenmediğine göre bu terslikte bir iş var
Çocuk var mı?Merhaba bacılarım.Ben 8 yıllık evliyim ve eşim sürekli olarak sosyal medya hesaplarından yakın civarda ne kadar kadın varsa ekliyor takip ediyor defalarca söyledim ne amaçla ekliyorsun bunları hepsi yakın civarda oturan insanlar diyorum bir şey yapmıyorum diyor el altında mı tutuyorsun bu kızları diyorum saclama diyor ne yapmak istiyor acaba
Aldatıyor aldatmka istiyor aldatacak. Çapkınlık masol bir kelime yahu. Siz de erkekleri ekleyin o zaman çapkın diye gećiştirecek miMerhaba bacılarım.Ben 8 yıllık evliyim ve eşim sürekli olarak sosyal medya hesaplarından yakın civarda ne kadar kadın varsa ekliyor takip ediyor defalarca söyledim ne amaçla ekliyorsun bunları hepsi yakın civarda oturan insanlar diyorum bir şey yapmıyorum diyor el altında mı tutuyorsun bu kızları diyorum saclama diyor ne yapmak istiyor acaba
Nasıl ya gerçekten 15 yaşında mi evlendin? Zorla mı evlendirildin?O yüzden çok rahat davranıyore
Evet 15 yaşında evlendim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?