Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Sivilce problemim vardı. İlaç kullanarak onu hallettim ama esmerim renk farklılıkları var lekeli hissediyorum yüzümü. Daha canlı parlak durmasınıda istiyorum. Önerebileceğiniz maske ya da ilaç var mı?
Merhaba maalesef su içmenin iyi geldiğini bilmenin dışında o konuda bende bir şey bilmiyorum fakat siz sivilceleri hangi ilaçla yok ettiniz yazabilir misiniz ?
Zoretanin. Doktor kontrolünde kullanılması gerekiyor tahlil yapılıyor her ayda. Ben 4 ay kullandım yüzüm abartısız bebek gibi oldu. Normali 6 ay. Biraz zorluk çekiliyor kullanılırken ama sonuç için değerrr
Zoretanin. Doktor kontrolünde kullanılması gerekiyor tahlil yapılıyor her ayda. Ben 4 ay kullandım yüzüm abartısız bebek gibi oldu. Normali 6 ay. Biraz zorluk çekiliyor kullanılırken ama sonuç için değerrr
evet onu bende duydum hatta doktora çok ısrar ettim ama maalesef vermedi başka ilaçlar verildi ama hiç işe yaramadı .. bende esmer olduğum için bari şu renk düzensizliklerine çözüm bulalım :)