• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lekeler, Çiller Capcanlııııııı

Lekeler, Çiller ve Cilt Rengi Sorunları

Celiboon1905

Üye
Kayıtlı Üye
1 Aralık 2013
9
0
6
35
Hatay
Sivilce problemim vardı. İlaç kullanarak onu hallettim ama esmerim renk farklılıkları var lekeli hissediyorum yüzümü. Daha canlı parlak durmasınıda istiyorum. Önerebileceğiniz maske ya da ilaç var mı?:51:

Merhaba maalesef su içmenin iyi geldiğini bilmenin dışında o konuda bende bir şey bilmiyorum fakat siz sivilceleri hangi ilaçla yok ettiniz yazabilir misiniz ?

Zoretanin. Doktor kontrolünde kullanılması gerekiyor tahlil yapılıyor her ayda. Ben 4 ay kullandım yüzüm abartısız bebek gibi oldu. Normali 6 ay. Biraz zorluk çekiliyor kullanılırken ama sonuç için değerrr

Zoretanin. Doktor kontrolünde kullanılması gerekiyor tahlil yapılıyor her ayda. Ben 4 ay kullandım yüzüm abartısız bebek gibi oldu. Normali 6 ay. Biraz zorluk çekiliyor kullanılırken ama sonuç için değerrr

evet onu bende duydum hatta doktora çok ısrar ettim ama maalesef vermedi :( başka ilaçlar verildi ama hiç işe yaramadı .. bende esmer olduğum için bari şu renk düzensizliklerine çözüm bulalım :)

Back
X