Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Anaokulu, okul öncesi, kreş yorumlarıÇapa'da tavsiye edebileceğiniz anaokulları var mı?
Emin ali yaşin ve alipaşa ilköğretim alipaşa zorluk cıkarabılır adres tutmayınca ama emın alı yasını degerlendırmenı tavsıye ederım ögretmen ve ıdarecılerı ıyıdır ve cok eskıdırler
çok tesekkür ederim yardımın için bugun yakın bi okula gidip müdürüyle konuştum öğrendim ki benim oğlum anaokulu içiin kayıt olamazmış 67 aylık olucağı için ilkokula başlaması gerekliymiş
çok tesekkür ederim yardımın için bugun yakın bi okula gidip müdürüyle konuştum öğrendim ki benim oğlum anaokulu içiin kayıt olamazmış 67 aylık olucağı için ilkokula başlaması gerekliymiş
Aaaa 2006 doğumlu sanırım neden anasınıfına vermedın kı bu yıl ( benimkide ocak 2007 doğumlu ama her şekilde anasınıfına yollayacagım veremem ilköğretim 1.sınıfa kusura bakmasınlar..