Capa konseye sevk edildim

evlimutlu9

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Şubat 2017
107
109
53
39
Merhaba kızlar bebegimde 20. Haftada retromigrognati teşhisi konularak konseye yönlendiririm. Allah kimseyi evladıyla sınamasın. Konsey kararları hakkında bilgisi olan varsa yazabilir mi.

Amin inşallah Allah bebeğinize sağlık sıhhat versin inşallah çok geçmiş olsun konsey e neden çıkartıyorlar ki daha öncesine test falan yapıldı mı

Ben girdim daha önce kendiminkini anlatayım terminasyon kararı alıyorlar sonra sana bırakıyorlar konsey de detaylı ultrason lara bakıyorlar olacak şeyleri anlatıyorlar bilgilendiriyorlar öyle yani başka sormak istediğin bişey varsa yardımcı olurum

Gebelik sonlandirma kararini aileye mi bırakıyorlar

Tabiki ai
Gebelik sonlandirma kararini aileye mi bırakıyorlar
tabiki aileye bırakıyorlar ama sıkıntılı bi bebekse onlar konsey den sonlandırma kararı çıkartıyorlar seni önce bilgilendiriyolar neler olacağına dair soruyorlar ne yapmayı düşünüyosun diye onaylarsan hastane yatışı yapılıyor bi kaç gün içinde

Çok tesekkur ederim ilgilendiginiz icin

Merhaba kızlar bebegimde 20. Haftada retromigrognati teşhisi konularak konseye yönlendiririm. Allah kimseyi evladıyla sınamasın. Konsey kararları hakkında bilgisi olan varsa yazabilir mi.
Canım geçmiş olsun durum nedir canım sonlandırıldımi gebelik

Ne yaptin canim son durum ne aldirmamissindir insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…