Cantayi nereden bulacagim?

CiRiLLA

Pro Üye
10 Ekim 2014
32.474
145.891
798
Farkli bir sehirdeyken bir canta begendim ama kucuk bir cizik vardi cantada. Bir tane daha olup olmadigini sordum. Yokmus, istanbuldaki magazalari sorgulatti ( istanbuldayim) oralarda da kalmamis tukenmis. Yurtdisindan getirtelim dediler ve gelmesi 2 haftayi bulurmus. Ev adresimizi verdik ve odemeyi yaptik. Siparis edildi. Henuz 2 hafta olmadi ama bir hafta bitti. Bu cantayi nereden takip edecegim? Geldiginde evde yoksam ne olacak? Nerden haberim olacak gelip gelmediginden?
Icimden bi his kaziklandik mi diyor ama bilinen bir magaza :KK70:
Daha once sadece bir defa yurtdisindan çizme getirtmistim bir magaza araciligiyla ama adamla iletisimdeydik ve geldiginde bizi bilgilendirmisti. Boyle nasil olacak?

satın aldıgınız fırmaya mesaj atıp bılgılendırme mesajı ısteyın kargo gelırse benı bulamayabılır dersenız sıze takıp no verırler
yurt dısından ben cok ayakkabı canta getırttım 2-3 haftayı buluyor

Aldiginiz satis temsilcisine sormadiniz mi? Zincir magazaysa sistemlerinden gorunur magaza yetkilisiyle gorusun istanbulda da olsa gorebilirler diye biliyorum. Fisiniz vardir en azindan heralde

satın aldıgınız fırmaya mesaj atıp bılgılendırme mesajı ısteyın kargo gelırse benı bulamayabılır dersenız sıze takıp no verırler
yurt dısından ben cok ayakkabı canta getırttım 2-3 haftayı buluyor

Aldiginiz satis temsilcisine sormadiniz mi? Zincir magazaysa sistemlerinden gorunur magaza yetkilisiyle gorusun istanbulda da olsa gorebilirler diye biliyorum. Fisiniz vardir en azindan heralde

Alirken hic aklima gelmedi sormak. Fisi kaybolmustur muhtemelen. Magazalari Istanbulda da var bilinen bir marka. Direk arayarak iletisime geceyim bari gorecekse gorurler heralde. -.-

Fisi kaybetmeniz buyuk hata.ama sorun da olmaz heralde magazaya gidin gorusun.bilgi versinler size

Ayni magazaya gitme imkanim yok cunku aldigim yer farkli bir sehir, ben Istanbuldayim ancak buradaki magazalarina gidebilirim umarim sorun olmaz.

sistenlerinden urunun cikis yapilip yapilmadigini gorurler kargo takibide yaparlar magazayi arayip sorun

Buyuk magazalar fis fatura sormaz, sizin alim yaptiginiza dair bilgileri vardir, kargoyu onlar magazaya teslim alip size elden getiriyorlar diye biliyorum. Hangi subelerine gitseniz bilgi verirler.

Back
X