Anket Çantanızı taşıma şekliniz nasıldır ?

Çantanızı Taşıma Şekliniz Nasıl?

• Çantamı Omzumda Taşırım

OY: 76 42,9%
  • Çantamı Elimde Tutarak Taşırım

OY: 15 8,5%
  • Çantamı Çapraz Şekilde Takarak Taşırım

OY: 56 31,6%
  • Çantamı Bileğime (dirsek içine) Takarak Taşırım

OY: 24 13,6%
  • Çanta Kullanmıyorum Ceplerim Ne güne Duruyor:)

OY: 1 0,6%
  • Diğer

OY: 5 2,8%

• Ankete Katılan
    177
omzum yorulunca dirsegime dirsegim yorulunca elime alırım sanırım kisilik bozuklugu var bende bulamadım kendimi

biryerde duymuştum çantayı dirseğinde takınca sevgilim var demekmiş bileğinde ise sevgilim yok demekmiş böyle birşeydi sanırım

Çantamı Omzumda Taşırım: Abartıdan köşe bucak kaçan, sadelik yanlısı, samimi kadınlar modayı kullanışlı hale getirmek isterler, çok iddialı olmayı sevmezler
her ne kadar çantam hep dolu olduğundan omzum kopacak olsada omuzdan vazgeçmem

Bütün çantalarım postacı tipi. (zaten toplasam 4 taneyi geçmez çanta ve ayakkabı koleksiyonu yapanlardan değilim) Çoğunlukla çapraz kullanırım.

Çantamı Omzumda Taşırım
Çantamı Elimde Tutarak Taşırım
Çantamı Çapraz Şekilde Takarak Taşırım
Çantamı Bileğime (dirsek içine) Takarak Taşırım
Çanta Kullanmıyorum Ceplerim Ne güne Duruyor:)

Çantanın tarzına göre nasıl taşınacağı bellidir zaten Kocaman bi çantayı beline çapraz takamazsın İnce uzun aslılı bir çantayı dirseğinde omzunda veya kolunda taşıyamazsın Diyorsan ben tarz marz anlamam her tarz çantayı bir taşırım ozaman eminim birçok defa komik duruma düşmüşsündür

Ben çanyatı kendi tarzı neyse nasıl taşınması gerekiyorsa öyle taşırım.Bu yüzden ankete cevap VEREMEDİM..Herşeyin bir adabı olduğu gibi bununda var..

yaniii Evitax'a katiliyorum.
canta cesitlerine göre degisir
bunun sirt cantasi var el cantasi var kol cantasi var
var da var...

çantamı omzumda taşırım yazıdaki tanım tam beni anlatıyorsadeliği severim gösterişten abartıdan kaçınırım ama çanta takma şeklinin bu kadar çok şey ifade ettiğini bilmiyordum doğrusu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…