Tatlm fondoten ve mavi.pembe rimellerim var bi kez kullanildi ucude.yani ama takas da deilki hof
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Sende nelwe var bi bakaydim eyiydi .d nereye el salliyoruz .d
Bende The Balm ın göz altı kapatıcısı ve fondoteni var birer kez kullandım
Bu markada iyi duymuşsundur belki paraben içermiyor ve hayvanlar üzerinde test edilmiyor diye biliyorum.
Ben açık tenliyim kendi tenime uygun diye aldım ama sanki daha koyu tonlarda almalıydım gibi o yüzden birer kez kullandım ambalajı bu ay açıldı daha
Kullanımıda pratik bu göz altı kapatıcısı
Eki Görüntüle 1067422 Eki Görüntüle 1067423
buda fondoteni ekstra pudra kullanmaya gerek olmuyor ikisi bir arada gibi
Eki Görüntüle 1067429 Eki Görüntüle 1067430
Beğenirsen yanaında sadece rengi denenmiş hiç kullanılmamaış bir rujuda hediye olarak gönderebilirim.
Birde lacivert değilde çok koyu mavi tonlarında ufak yandan asılan uzun zincirli askısı olan çantam var düşünürsen foto eklerim yarın
Eki Görüntüle 1067435 Eki Görüntüle 1067432 Eki Görüntüle 1067434 Eki Görüntüle 1067433 Eki Görüntüle 1067436
Incandessence 30 ml hiç kulanılmadı
Incandessence 50 ml kullanıldı 30 ml kadar var ıcınde
Rare pearls 30 ml kadar var ıcınde
The balm Balm shelter bb krem kapatıcılığı çok iyi &70 i dolu
Ve konuma bakın kırmızı rugan cantam ve hakiki deri cüzdanım var satısta olan :)
nutella ama niye böyle yapıyosun içimde bırakıyosunpantolonlarına bayıldım zaten senin, şu balm sheltere zaten ölüp bitiyorum parfümlerde ayrı bi güzeldir eminim ama gel görki takas takas takas
takass yapabilirizz :) Ama sende beğendiğim ürünler hep satılmışş ya şanssızım beenTekrar bakacağım konuna yaa şimdi
Birde lacivert değilde çok koyu mavi tonlarında ufak yandan asılan uzun zincirli askısı olan çantam var düşünürsen foto eklerim yarın
hayatımda hiç babet gıymedım desem ınanır mısın hero
takass yapabilirizz :) Ama sende beğendiğim ürünler hep satılmışş ya şanssızım beenTekrar bakacağım konuna yaa şimdi
bır nedenı yok kı
hiçbişeyin nedenini bu kadar merak etmemiştim acil cevap ver
bır nedenı yok kı
sadece gıymedım o kadar
The balmin neyi o :) makyj bazi.mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?