• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

-Çanta, Parfüm, Kozmetik. Babet ve Cüzdan Arıyorum-/bulunmuştur

4justice

* hasta la vista baby *
Kayıtlı Üye
3 Aralık 2011
10.447
12.578
298
çok şey arıyorum çook :9: en acilinden :25:
öncelikle belirtim TAKASLA almak istyorum takasa açık olanlar elinde varsa eklerse sevinirim

lacivert, gri ve kırmızı çanta arıyorum
parfüm arıyorum avondan olabilir özellikle
kozmetik olarak fondoten arıyorum özellikle maybelline olursa iyi olur ve renkli rimel göz kalemleri dudak rengi ruj olabilir
krem rengi babet arıyorum
bide cüzdan arıyorum

bi kaç ürün birden olursa daha iyi olur kargoya değecek şekilde umarım yardımcı olursunuz hanımlar :16:
takas için özelden konuştugum arkadaşlar oluyor ama ürünleri toparlıyamıyoruz bi şekilde konularına eklemedikleri ama ellerinden çıkarmak istedikleri ürünler varsa aradıklarımdan onlarıda görmek isterim
sevgiler :21:

Son düzenleme:
Tatlm fondoten ve mavi.pembe rimellerim var bi kez kullanildi ucude.:( yani ama takas da deilki hof:(

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Tatlm fondoten ve mavi.pembe rimellerim var bi kez kullanildi ucude.:( yani ama takas da deilki hof:(

takasla alabilirim maalesef canım :26:

Sende nelwe var bi bakaydim eyiydi .d nereye el salliyoruz .d

Bende The Balm ın göz altı kapatıcısı ve fondoteni var birer kez kullandım
Bu markada iyi duymuşsundur belki paraben içermiyor ve hayvanlar üzerinde test edilmiyor diye biliyorum.
Ben açık tenliyim kendi tenime uygun diye aldım ama sanki daha koyu tonlarda almalıydım gibi o yüzden birer kez kullandım ambalajı bu ay açıldı daha

Kullanımıda pratik bu göz altı kapatıcısı
$2013-05-31 11_24_03.jpg$2013-05-31 11_27_30.jpg
buda fondoteni ekstra pudra kullanmaya gerek olmuyor ikisi bir arada gibi
$2009545-p-MULTIVIEW.jpg$images.jpg
Beğenirsen yanaında sadece rengi denenmiş hiç kullanılmamaış bir rujuda hediye olarak gönderebilirim.

Birde lacivert değilde çok koyu mavi tonlarında ufak yandan asılan uzun zincirli askısı olan çantam var düşünürsen foto eklerim yarın

Bende The Balm ın göz altı kapatıcısı ve fondoteni var birer kez kullandım
Bu markada iyi duymuşsundur belki paraben içermiyor ve hayvanlar üzerinde test edilmiyor diye biliyorum.
Ben açık tenliyim kendi tenime uygun diye aldım ama sanki daha koyu tonlarda almalıydım gibi o yüzden birer kez kullandım ambalajı bu ay açıldı daha

Kullanımıda pratik bu göz altı kapatıcısı
Eki Görüntüle 1067422 Eki Görüntüle 1067423
buda fondoteni ekstra pudra kullanmaya gerek olmuyor ikisi bir arada gibi
Eki Görüntüle 1067429 Eki Görüntüle 1067430
Beğenirsen yanaında sadece rengi denenmiş hiç kullanılmamaış bir rujuda hediye olarak gönderebilirim.

gratiste çalıştım ben canım the balm benim alanım :9:
fiyatlarını ne düşünüyorsun ? ruj ne renk dudak rengi mat bi ruj arıyorum bide parfüm çanta varsa elinde süper olurdu ya :23:

Birde lacivert değilde çok koyu mavi tonlarında ufak yandan asılan uzun zincirli askısı olan çantam var düşünürsen foto eklerim yarın

canım çanta büyük arıyorum ya küçük çanta hiç takamıyorum parfüm yokmu o da çok acil :30:

$123456 (4).jpg$123456 (1).jpg$123456 (3).jpg$123456 (2).jpg$123456 (5).jpg

Incandessence 30 ml hiç kulanılmadı
Incandessence 50 ml kullanıldı 30 ml kadar var ıcınde
Rare pearls 30 ml kadar var ıcınde
The balm Balm shelter bb krem kapatıcılığı çok iyi %70 i dolu

Ve konuma bakın kırmızı rugan cantam ve hakiki deri cüzdanım var satısta olan :)

Son düzenleme:
Eki Görüntüle 1067435 Eki Görüntüle 1067432 Eki Görüntüle 1067434 Eki Görüntüle 1067433 Eki Görüntüle 1067436

Incandessence 30 ml hiç kulanılmadı
Incandessence 50 ml kullanıldı 30 ml kadar var ıcınde
Rare pearls 30 ml kadar var ıcınde
The balm Balm shelter bb krem kapatıcılığı çok iyi &70 i dolu

Ve konuma bakın kırmızı rugan cantam ve hakiki deri cüzdanım var satısta olan :)

nutella ama niye böyle yapıyosun içimde bırakıyosun :ssz: pantolonlarına bayıldım zaten senin, şu balm sheltere zaten ölüp bitiyorum parfümlerde ayrı bi güzeldir eminim ama gel görki takas takas takas :43:

nutella ama niye böyle yapıyosun içimde bırakıyosun :ssz: pantolonlarına bayıldım zaten senin, şu balm sheltere zaten ölüp bitiyorum parfümlerde ayrı bi güzeldir eminim ama gel görki takas takas takas :43:

takass yapabilirizz :) Ama sende beğendiğim ürünler hep satılmışş ya şanssızım been :( Tekrar bakacağım konuna yaa şimdi :D

Cnm goz alti kptcsi ne kdr?

Back