Çanta ARIYORUM

Merhaba siyah gömlek kaç beden ve ne tarz arıyorsunuz? Movell var bende bi tane, ve pop-art şifon gömlek var siyah badiyle giyiyorum salaş durması için 42 beden almıştım. Dar pantolon da var biraz açık renk, 1 kere giydim, eşim bazı yerler yıpranmış, ve çok çok dar olduğu için giydirmiyor :D bi tanede giymediğim kazağım var düşünürsen. Fotoğraf atarım özelden

Merhaba siyah gömlek kaç beden ve ne tarz arıyorsunuz? Movell var bende bi tane, ve pop-art şifon gömlek var siyah badiyle giyiyorum salaş durması için 42 beden almıştım. Dar pantolon da var biraz açık renk, 1 kere giydim, eşim bazı yerler yıpranmış, ve çok çok dar olduğu için giydirmiyor :D bi tanede giymediğim kazağım var düşünürsen. Fotoğraf atarım özelden

ben 36 bedenim ona uygun varsa bişileriniz özelden bakarım tabi Hoppa

Çanta arıyorum büyük olması tercihimdir, sağlam bişi olsun rica edicim ve mümkünse uygun fiyatlı umarım aradıgım tarzda bulabilirim :KK51: siyah ve kırmızı renklerde
bunun dışında çanta eklicek olan arkadaşların elinde 26-27 beden kot pantolon varsa onlarada bakabilirim :KK54:

Çanta arıyorum büyük olması tercihimdir, sağlam bişi olsun rica edicim ve mümkünse uygun fiyatlı umarım aradıgım tarzda bulabilirim :KK51: siyah ve kırmızı renklerde
bunun dışında çanta eklicek olan arkadaşların elinde 26-27 beden kot pantolon varsa onlarada bakabilirim :KK54:
aviary_1420474801260.jpg
aviary_1419703739599.jpg
aviary_1419703723282.jpg

26-27 beden kot pantolon arıyorum yüksek bel dar paça olabilir veya düşük bel dar paça :)
koyu yeşil/siyah/ krem/hardal/ kahverengi renklerinde kazak arıyorum çok kalın olmasına gerek yok
yüksek bel etek arıyorum
salaş kışlık elbise arıyorum şu tarzda
önceliğim takas :)

s%C3%BCveter-elbise-modelleri3.jpg

Eklentiler

• IMG_4988.JPG
    IMG_4988.JPG
    101,9 KB · Görüntüleme: 54
  • IMG_4991.JPG
    IMG_4991.JPG
    88,3 KB · Görüntüleme: 56
  • IMG_3985.JPG
    IMG_3985.JPG
    87,2 KB · Görüntüleme: 66
Kızlar bu sitede harika çantalar buldum kıyafetlerinize uygun bir çok çantayı burdan kapıda ödemeli alabilirsiniz tavsiyemdir :KK66:

Son düzenleyen: Moderatör:
Çanta için benm konuma bakabilirsin ama takas düşünmüyorum teşekkürler ;) bazılarını buraya koydum

Eklentiler

• image.jpg
    image.jpg
    155,2 KB · Görüntüleme: 83
  • image.jpg
    image.jpg
    121,3 KB · Görüntüleme: 90
  • image.jpg
    image.jpg
    89,5 KB · Görüntüleme: 80
just...
t-box...adidas...nike...vs bir sürü çanta ve ölçülerine uygun tarz jeanler var
ilgilendiğin olursa ceyhan ptt den gönderebilirim, kargo oldukça az tutar:KK66:

http://www.kadinlarkulubu.com/forum...yorum-kk46-10-indirim-beklerim-kizlar.780990/

canım ürünlerin çok güzel begendiklerim de var ama takas düşünüyorum öncelikle nakit sıkışık :KK51:
bu arada gebeliğin hayırlı uğurlu olsun, rabbim sağlıkla kucagına almayı nasip etsin :KK68:

Back