Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba siyah gömlek kaç beden ve ne tarz arıyorsunuz? Movell var bende bi tane, ve pop-art şifon gömlek var siyah badiyle giyiyorum salaş durması için 42 beden almıştım. Dar pantolon da var biraz açık renk, 1 kere giydim, eşim bazı yerler yıpranmış, ve çok çok dar olduğu için giydirmiyoraranıyorrrr
Merhaba siyah gömlek kaç beden ve ne tarz arıyorsunuz? Movell var bende bi tane, ve pop-art şifon gömlek var siyah badiyle giyiyorum salaş durması için 42 beden almıştım. Dar pantolon da var biraz açık renk, 1 kere giydim, eşim bazı yerler yıpranmış, ve çok çok dar olduğu için giydirmiyorbi tanede giymediğim kazağım var düşünürsen. Fotoğraf atarım özelden
Çanta arıyorum büyük olması tercihimdir, sağlam bişi olsun rica edicim ve mümkünse uygun fiyatlı umarım aradıgım tarzda bulabilirimsiyah ve kırmızı renklerde
bunun dışında çanta eklicek olan arkadaşların elinde 26-27 beden kot pantolon varsa onlarada bakabilirim![]()
26-27 beden kot pantolon arıyorum yüksek bel dar paça olabilir veya düşük bel dar paça :)
koyu yeşil/siyah/ krem/hardal/ kahverengi renklerinde kazak arıyorum çok kalın olmasına gerek yok
yüksek bel etek arıyorum
salaş kışlık elbise arıyorum şu tarzda
önceliğim takas :)
![]()
Syah yok cnm bi bu var 15 tl
Rcaaatek ürün için kargoya değmiyo canımteşekkür ederiim
![]()
Istanbul ici eldn teslim olur
Kızlar bu sitede harika çantalar buldum kıyafetlerinize uygun bir çok çantayı burdan kapıda ödemeli alabilirsiniz tavsiyemdir![]()
Çanta için benm konuma bakabilirsin ama takas düşünmüyorum teşekkürlerbazılarını buraya koydum
just...
t-box...adidas...nike...vs bir sürü çanta ve ölçülerine uygun tarz jeanler var
ilgilendiğin olursa ceyhan ptt den gönderebilirim, kargo oldukça az tutar
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...yorum-kk46-10-indirim-beklerim-kizlar.780990/
Hakikaten ya ben de sinir oldum aksamdan beri cantayla ilgili bütün topiklerin altinda bu bayanin mesaji var.Hadi canım, başka yerde yap reklamını.