Cansel’in dedesi istirmarcı öğretmen için müebbet istiyor!

Chess

Nirvana
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2009
53.296
42.825
898
Kayseri’de öğretmeninin cinsel istismarına uğradığı iddiası ile intihar eden Cansel B.K.,’nın dedesi Turan K., istismarcı öğretmen için ailenin müebbet hapis istediğini söyledi.
Sitene Ekle

İHA

Kayseri’de öğretmeninin cinsel istismarına uğradığı iddiası ile intihar eden Cansel B.K.,’nın dedesi Turan K., istismarcı öğretmen için ailenin müebbet hapis istediğini söyledi.

Dede Turan K., yaşanan olayların üstünün kapatılmaya çalıştığını iddia ederek istismarcı öğretmene müebbet hapis cezası verilmesi gerektiğini ifade etti.

Kırşehir’in Kaman ilçesinde ikamet eden dede Turan K., “Her ne yapsak da elden bir şey gelmiyor. Devletin mahkemeleri gereken cezayı verecek ama bizim içimiz soğumaz.” dedi.

Cansel B.K.,’nın intiharının ardından Kırşehir’de Sivil Toplum Örgütleri de yaşananların açığa çıkması için açıklamalar yaparak, kınama mesajları yayımladı.

(İHA)

http://www.milliyet.com.tr/cansel-in-dedesi-istirmarci-gundem-2198483/

Umarız tecavüzcü matematik öğretmeni hak ettiği cezayı alır onun yanında suçu örtbas eden kim varsa onlarda yargılanır ve ceza alır ki bir daha hiç kimse eğitim camiasında müdürün baskısından dolayı susmaz ve suçu
ve suçluyu korumaz, bu da herkese örnek olur , caydırıcılık konusunda

ben yönetimin bunca zaman sessiz kalmasına gerçekten inanmıyorum, çok mu nüfuslu bir öğretmen miydi ki bu, ondan mı korktular. Bu olanlar onların çocuklarının başınada gelebilirdi o zaman ne yapacaklardı, nüfuslu müfuslu dinleyecekler miydi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…