• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Canözümün 1 hafta sonra oturacağı evi :)

herşeyiniz hoş çok şık güle güle oturun inşallah..
ama beğenmediğim bir iki detay var...
yanlış anlamazsanız söyleyeyim..perdelerinizi beğenmedim pek.hele oturma odasındaki tül o kadar spor bi odaya çok alakasız olmuş bence.ve tv dolabının renkleride uymamış..siyah beyaz olabilirdi...yatak örtünüde kahverengi spor bi yatak örtüsü tercih edebilirdin...salonun sanırım çok küçük benim yaptığım hataya düşmüşsün vitrini illa almışsın.ben çok pişman oldum umarım olmazsın.küçücük odada vitrin çok alakasız ve emanet durmuş..herşeyin çok güzel..mutfağına bayıldımmmm

Son düzenleme:
Mutfağın çok tatlı, sıcacık bir havası var :16: oturma odasındaki koltuklar ve halı çok spor ve şık gerçekten ama tül ve tv ünitesi seçimin ne yazık ki havasını biraz söndürmüş -bence-

Mutluklar dilerim :71:

cnm herşeyin çok güsel... allah huzurla oturmayı nasip etsin... bi yastıkta kocayın...:71:

yalnız ben yatak yorgan kısmına takmış durumdayım... şu an çok güzel duruyolar ama 1 yıl sonra öle bi batıcak onlar sana.. 7 yıllık evliyim daha yeni taşındık kendi evimize gömme dolap yeri yok... sandelyeyle çıkıp üstüne bişeyler diziyorum yüklüğün..delircem bi gün.. atsan atılmaz satsan satılmaz ,annem kızım o kdar uğraştım,hatırası var... atma diyo... yeni bişey alamıyorum hem çok hem koycak yer yok.. yeni evlencek olanlara duyrulur.... kesinlikle abartmayın hatta bir iki yorgan yastık yeter...fazlası yabana evi göçürcek bi gün başıma...:60::60:

cnm herşeyin çok güsel... allah huzurla oturmayı nasip etsin... bi yastıkta kocayın...:71:

yalnız ben yatak yorgan kısmına takmış durumdayım... şu an çok güzel duruyolar ama 1 yıl sonra öle bi batıcak onlar sana.. 7 yıllık evliyim daha yeni taşındık kendi evimize gömme dolap yeri yok... sandelyeyle çıkıp üstüne bişeyler diziyorum yüklüğün..delircem bi gün.. atsan atılmaz satsan satılmaz ,annem kızım o kdar uğraştım,hatırası var... atma diyo... yeni bişey alamıyorum hem çok hem koycak yer yok.. yeni evlencek olanlara duyrulur.... kesinlikle abartmayın hatta bir iki yorgan yastık yeter...fazlası yabana evi göçürcek bi gün başıma...:60::60:

bende 7 yıllık evliyim duygularıma tercüman olmuşsunn çok haklısın arkadaşım kesinlikle sana katılıyorum :34:

Evin çok güzel canım Allah içinde huzurla oturacagın uzun seneler nasip etsin. kırmızı koltuklardaki yastıklarla halın mükemmel uyum sağlamış bu arada .

Back
X