hepsi çok şık özenle seçilmiş...maşallah...Allah tamamına erdirsin...
ben nişan elbisenizide gördüm çok beğendim.elbisenizi aldığınız seçil mağazasının bilgilerini benimle paylaşabilir misiniz?size özelden mesaj attım ama farketmediniz sanırım.yardımcı olursanız sevinirim...
Hayirli olsun :) Havlulari satin mi aldiniz?
saoolun kızlar teşekkür ederimm ama o kadar moralım bozuk ki
az önce kayınvalidemden geldım onların hazırladıkları bohçaları gördümm ve şok oldum öyle bohçalar hazırlamışlarkı ağzım açık kaldı herşeyın en iyisini almışlar en güzelini almışlar ve bızım bohçalar onun yanında sönük kaldı onlara karşı mahçup olmaktan korkuyorum sonradan laf söylensın istemem
çok sinirlernirim bozulduuu
Olsun canim dert etme. Sende imkanlarin el verdigi kadarini alirsin. InsaAllah bisey demezler ve emek verdigini anlarlar. Sinirlenmeee :)
arkadaşlarım da onlar erkek tarafı yapacaklar tabi falan dıyolar ama mahçup olmak istemem açıkçası bu kadar özeneceklerını düşünmemiştimm
az önce kayınvalidemden geldım onların hazırladıkları bohçaları gördümm ve şok oldum öyle bohçalar hazırlamışlarkı ağzım açık kaldı herşeyın en iyisini almışlar en güzelini almışlar ve bızım bohçalar onun yanında sönük kaldı onlara karşı mahçup olmaktan korkuyorum sonradan laf söylensın istemem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?