Nişan Canözüm' ün Damat Bohçasi

Nişan Adetleri, Nişan Bohçası, Nişan Tepsisi

canozumm

Guru
Kayıtlı Üye
29 Aralık 2010
326
21
318
Sakarya
Damatlığı...

Gömleği ve Bohça takımı

Nişan Ayakkabılarım (Daha sonrada giyebilmek için abiye ayakkabı tercih etmedim

kayınvalide kayınpeder bohçası

kayınvalidenin pike takımı

kayınvalidenın ve kayınpederin havluları

hepsi çok şık özenle seçilmiş...maşallah...Allah tamamına erdirsin...

ben nişan elbisenizide gördüm çok beğendim.elbisenizi aldığınız seçil mağazasının bilgilerini benimle paylaşabilir misiniz?size özelden mesaj attım ama farketmediniz sanırım.yardımcı olursanız sevinirim...

hepsi çok şık özenle seçilmiş...maşallah...Allah tamamına erdirsin...

ben nişan elbisenizide gördüm çok beğendim.elbisenizi aldığınız seçil mağazasının bilgilerini benimle paylaşabilir misiniz?size özelden mesaj attım ama farketmediniz sanırım.yardımcı olursanız sevinirim...

mesajını gördüm canım ama cvp gönderemedim 100 mesajım olması gerekıyomuş :):)100 e tamamlayım birazdan atarımm

yorumların için teşekkür ederim bu arada

Hm yani hazir da koyulyuor dimi? Ben kayinanneme el yapimi koyucam ama digerlerine hazir almayi düsünüyorum. InsaAllah öylede olur yani :)

saoolun kızlar teşekkür ederimm ama o kadar moralım bozuk ki

az önce kayınvalidemden geldım onların hazırladıkları bohçaları gördümm ve şok oldum öyle bohçalar hazırlamışlarkı ağzım açık kaldı herşeyın en iyisini almışlar en güzelini almışlar ve bızım bohçalar onun yanında sönük kaldı onlara karşı mahçup olmaktan korkuyorum sonradan laf söylensın istemem

çok sinirlernirim bozulduuu :25: :25:

az önce kayınvalidemden geldım onların hazırladıkları bohçaları gördümm ve şok oldum öyle bohçalar hazırlamışlarkı ağzım açık kaldı herşeyın en iyisini almışlar en güzelini almışlar ve bızım bohçalar onun yanında sönük kaldı onlara karşı mahçup olmaktan korkuyorum sonradan laf söylensın istemem

Olsun canim dert etme. Sende imkanlarin el verdigi kadarini alirsin. InsaAllah bisey demezler ve emek verdigini anlarlar. Sinirlenmeee :)

cok fazla masraf edılmıs ve ozenılmıs bellı..umarım tum bunlara layık ınsanlardır ve umarım yıllar sonra(tabı yıllar sürerse)bunları onlara vedıgınıze pişman olmazsınız...:26:

arkadaşlarım da onlar erkek tarafı yapacaklar tabi falan dıyolar ama mahçup olmak istemem açıkçası bu kadar özeneceklerını düşünmemiştimm

Yani arkadasin hakli. Erkek tarafi oldugu icin biraz daha özen göstermis olmalari normal canim. Mahcup olmani gerektiren bir durum yok icin raht olsun. Sen elinden geleni yaptiysan gercekten bir sorun olmamasi gerekir :)

ya güzelim daha güzel ne almışlar merak ettik:) senin bohçandaki herşeyi çok begendik gayet uyumlu ve kaliteli parçalardı hepsi Daha güzellerini de güzel günlerde kullan tabi de onları da paylaşırsan menun oluruz

Canım bence hiç kendi yaptıklarını hafife almaa, harikaa bohçaa hazırlamışsınızz herşeyy eksiksizz, kayın pederinee pantolon bile almışsın gömlek almışsın, kayınvalidene el işi pike yaptırmışsınn bunlarrı herkes koymuyo yada hazır oluyo. Bence bohçan çok özenli onlarınkini siz hazırladığınız için gözün alışmıştır hafif gelmiş olabilir. Onlarınkini yeni gördüm çok fazla güzle ve değişik gelmiştir sana. Ayrıca kızların dediği gibi sana gelen bohçanın daha ayrıntılı olması lazım çünkü sen gelinsin. Sakın kendini üzme böyle şeyelr içinde moralini bozmaa.
Sana gelen bohçalarıda bekliyoruzz cnmm umarım paylaşırsnn:54:

kızlarr aldığım duyumlara göre bohçaları beğenmışllerr içim rahat etti:66: :66: :66:

onların bohçalarınıda yakın zamanda eklemeye çalışacam

Back