Canozum nişan stüdyo resımleri ;-)

Maşallah çok yakışmışsınız :)
Ayrıca eşarbın üstündeki ne ayrı mı aldın ona bayıldım ya

Allah mutlu etsin çok güzel olmuşsun ve çok yakışmışsınız. benim de temmuzda nişanım var çok heyecanlıyım....

masAllah canim coook güzel olmussun makyajinla elbisenle herseiynle cok güzel gercekten

ayrica nisanlinlada cok yakisiyorsunuz

Allah tamamina erdirsin insaAllah

Rabbim nazarlardan saklasın,tamamına erdirsin inşlh.Düğün ne zaman hayırlısıyla?

Allah izin verirse 26 haziran da olacak çok az kaldı
Maşallah çok yakışmışsınız :)
Ayrıca eşarbın üstündeki ne ayrı mı aldın ona bayıldım ya

evet canım kuaförden kiraladım dışardada satılıyo

Allah mutlu etsin çok güzel olmuşsun ve çok yakışmışsınız. benim de temmuzda nişanım var çok heyecanlıyım....

hayırlı olsun senınde canım hiç heyecan yapma gelıyo geçıyo valla hayırlısıyla atlatırsın inşallah

masAllah canim hayirli olsun bu arada türbanin ve aksesuar harika olmus elbisenin rengide muhtesemmm Allah tamamina erdirsin hep mutlu olun insallah

merhaba canözümm. benim düğünüm de sakaryada olacak inş ama ben orayı hiç bilmiyorum. abartılı bir türban istemiyorum. bana kuaförünün adını verirsen çok memnun olurum

Öncelikle tebrik ederim, Allah tamamına erdirsin Türban harika olmuş, bende türbanlıyım ve genelde sadelikten yanayım ama seninkine bayıldım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…