Canozum nişan stüdyo resımleri ;-)

Maşallah çok yakışmışsınız :)
Ayrıca eşarbın üstündeki ne ayrı mı aldın ona bayıldım ya :69:

Allah mutlu etsin çok güzel olmuşsun ve çok yakışmışsınız.:nazar::nazar: benim de temmuzda nişanım var çok heyecanlıyım....

masAllah canim coook güzel olmussun makyajinla elbisenle herseiynle cok güzel gercekten :12:

ayrica nisanlinlada cok yakisiyorsunuz :69:

Allah tamamina erdirsin insaAllah :nazar:

Rabbim nazarlardan saklasın,tamamına erdirsin inşlh.Düğün ne zaman hayırlısıyla?

Allah izin verirse 26 haziran da olacak çok az kaldı:52: :52: :52:
Maşallah çok yakışmışsınız :)
Ayrıca eşarbın üstündeki ne ayrı mı aldın ona bayıldım ya :69:

evet canım kuaförden kiraladım dışardada satılıyo

Allah mutlu etsin çok güzel olmuşsun ve çok yakışmışsınız.:nazar::nazar: benim de temmuzda nişanım var çok heyecanlıyım....

hayırlı olsun senınde canım hiç heyecan yapma gelıyo geçıyo valla hayırlısıyla atlatırsın inşallah:21:

masAllah canim hayirli olsun bu arada türbanin ve aksesuar harika olmus elbisenin rengide muhtesemmm Allah tamamina erdirsin hep mutlu olun insallah :34:

kızlar çok teşekkür ederim ya çok sağolun
evet kesınlıkle aynı yere gidecem...ben Sakaryadayım ve burda türbanı güzel yapan tek bi kuaför aylar öncesınden aldım randevuyu :52: :52:

düğünde bu şekılde değilde normal yaptırcam önünü şal gibi değil yani:80:

merhaba canözümm. benim düğünüm de sakaryada olacak inş ama ben orayı hiç bilmiyorum. abartılı bir türban istemiyorum. bana kuaförünün adını verirsen çok memnun olurum

Öncelikle tebrik ederim, Allah tamamına erdirsin :nazar: Türban harika olmuş, bende türbanlıyım ve genelde sadelikten yanayım ama seninkine bayıldım :34:

Back