Canm ok yanyor

cemile25

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Temmuz 2009
80
1
40
SLM kizlar yaa bundan 5 gün önce falan kol altimi temizledim ve bir gün sonra acimaya basladi sandimki ya sivilce yada tahris oldu umjursamadim fazla ama git gide agri cogalmaya basladi az önce baktim bide ne göreyim kolumun altina bi kitle var misket büyüklügünde canimi cok yakio ben bu kadar büyük oldugunu tahmin etmedim sicilve yada tahris sandimn ama degilmis,elledim baya büyük yani ne olabilir bi fikri olan varmi yaaaaaaa canimi cok yakio simdiden tesekkürler:çok üzgünüm:

canım bu ağdadan ya da her ne ile temizliğini yaptıysan ondan dolayı olacağını sanmıyorum.. bi doktora görün istersen. kitle içerde olan bişi sonuçta:teselli: umarım önemli bişi değildir..sıkma canını hemen

canım bu ağdadan ya da her ne ile temizliğini yaptıysan ondan dolayı olacağını sanmıyorum.. bi doktora görün istersen. kitle içerde olan bişi sonuçta:teselli: umarım önemli bişi değildir..sıkma canını hemen

sagol canim yaaaa gece hemen nöbetci doktora gittim iltihap yapmis biraz daha sisti ama,dedigine göre tras yapmaktanda gelirmis,yani oda mümkünmüs,erken teshis edildigi icin ameliyata gerek yokmus cünkü ameliyat olacak kadar büyümemis,eger daha fazla siser yada agri yaparsa ilk önce ev doktoruma gitcekmisim,ameliyata ondan sonra karar verilcekmis,simdilik sardilar ama cok rahatsiz ediyo hem agrisi hem o bandajlar,herkez ciddiyed alsin valla doktorda zaten gözardi etme takibe al dedi daha fazla büyürse hemen aliriz dedi bilmiyorum bi kac gün daha bandajli gezcem sonra iyi olmazsa bikere daha giderim doktora AMA DEDIGIM GIBI VARSA BÖYLE PROBLEMI OLAN CIDDIYE ALSIN VE HEMEN DOKTORA GITSIN ...simdiden herkeze gecmis olsun...

X