canm oğlum mert efe 4 şubatta aramıza katıldı :))

asya344

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Haziran 2008
103
3
96
43
İstanbul
arkadaşlar oğluma sonunda kavuştum normal epiduralli oldu çok memnun kaldım konforlu doğum diye buna diyorlarmışş herkeze tavsiye ederim

canım gözün aydın.. Allah sağlıklı sıhhatli büyütmeyi nasip eder inş.tebrik ederim bitanem...

arkadaşlar 4 şubat sabah 5 de küt bir bel ağrısıyla uyandım wc gittiğim nişan gelmişti ama ben biraz geç farkına vardım yattım tekrar baktım sancılar geçmiyor ayakta gezmeye başladım bir süre saat 9 a kadar bekledim sancılar sıklaştı dr aradım hastaneye gelmemi söyledi . gittiğim de çatı muanesi yaptı 3 cm açık olduğunu söyledi epidural doğum için bu açıklığın uygun olduğunu söyledi doğumhaneye gittim kıyafetlerimi çıkartıp verdikleri kıyafeti giydim lavman yapıldı damar yolum açıldı ama ağrılarım yüüznden biraz huzursudum ama kesinlilkle beni usandıracak ağrılar çekmedim daha sonra çatala yattım hemşire açıklığı tekrra kontrol etti 3-4 cm dedi aradam 1,5 saat geçti açılma 6 cm oldu tam 2 sıralarındada 10 cm açılmıştı tabi yatar yatmaz bel boşluğuma iğne yapıldı epidural için hiç de canım yanmadı ağrılarım tamamiyle yok oldu epey rahatlamış oldum sadece kasılmaları hissettim çok azda sancı 10 cm açıldııktan sonra kasılmalarla dr akınmamı söyledi ama arlkadaşar belden uyuşturmalı lduğu için ıknma hissini çok fazla hissedimiyorsunuz ama ben elimden geldiğince dr dediklerini yaptım ebede bana yardımcı olmak için karnıma bastırdı başı tam çıkacağı sırada biraz canım yandı sadece gerildiği için o kadar 02:35 de oğluma kavuştım 53 cm 4,60 kg dünyaya geldi 3-4 adette dikişim dr hastaneden çok memnun kaldımm. herkeze bu konforlu doğumu tavsiye ederim ..

canım tebrikler allah analı babalı büyütsün gerçekten dogumunu güzel yaşamışsın bende epiduralden korkuyordum ama bana cesaret verdin bende epiduralle normal dogum yapıcam allah herkese nasip etsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…