• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Canm Kocam'a tafen(hadi sizde yazn)

sxuxtlxux gayfe

prenslerim
Kayıtlı Üye
19 Mart 2007
3.207
24
116
Ankara
Canım Kocam'a itafen..

Beni yüreklendirdiğin,yanlız olmadığımı hissettirdiğin için,
Yardıma ihtiyacım olduğu her an bir telefon kadar yakınımda olduğun için,
Her türlü ruhsal durumumu göğüsleyebildiğin,
Evine ve çocuğuna bağlı bir erkek olarak örnek teşkil ettiğin için,
Pek çok genç kızın hayalindeki ideal koca olduğun,:)
iyi ki evlenmişim bu adamla dedirttiğin için,
Bitimsiz Teşekkürler...
iyi ki varsın..

ben de gelecekteki esime yaziyim

biricik esim, henuz girmedin hayatima, birgun biliyorum biryerlerde gozlerimiz karsilasacak ve birdaha hic ayrilmayacagiz, ben inatla seni bekliyorum hala, zaman zaman umudumu yitirsem de, zaman zaman yalniz hayata kendimi alistirmaya calissam da. Sen de kimbilir ne savaslardan, ne hayalkirikliklarindan cikip geleceksin ve beni bulacaksin biliyorum. Iste o zaman uzulecegiz neden daha erken karsilasmadik diye ve gecmis uzuntuler yalnizliklar pufff diye yokolacak.

bende sevglime yazayım e yakında kocam olacak inşallah
canım benim hayatımın ışığı. zor ama güzel bir yoldayız bazen çok üzlüsekte seni çok kırsam da biliyorsun isteyerek olmuyor.Herşeyi birlikte halledeceğiz her engeli birlikte aşacağız bana olan güvenini hiç sarsmayacağım ve sana hep sadık kalcaım iyi ki varsın iyi ki benimsin

canım benim hayatımın ışığı. zor ama güzel bir yoldayız bazen çok üzlüsekte seni çok kırsam da biliyorsun isteyerek olmuyor.Herşeyi birlikte halledeceğiz her engeli birlikte aşacağız bana olan güvenini hiç sarsmayacağım ve sana hep sadık kalcaım iyi ki varsın iyi ki benimsin

çoook güzel inşallah herşey gönlünce olur ve bir gün onunla mutlu bir evlilik yaparsıın canım:dance:

çok güzel umarım mutlu bir evlilik yaparsın sende canım

En kıymetlim' e , Kocam'a...

Canım , hayatım, ömrüm, can suyum , ilk aşkım , çocukluk aşkım , arkadaşım , eşim , dostum , sırdaşım ,erişilmezim , herşeyim.....İyi ki sen varsın , iyiki seni sevmişim ölürcesine , iyiki sen , sen varsın aldığım her nefeste.Bana rüya gibi bir sevgi , efsane gibi bir aşk ,en erişilmez en ulaşılmaz en kıymetli duyguları yaşattığın için,başının tacı yaptığın için , beni sana uğur getiren uğurböceği seçtiğin için seni seviyorum aşkım....

Ben ne zor günlerin şahidiyim,
Çok savaştan çıktım sağ salimim.
Yok kimseye ahım,
Dost düşman sağolsun.

Kapandı tüm perdeler, taş duvarlar çöktüler üstüme birer birer.. Ezildim çoğu zaman, hayatın ağırlığını taşıyamayıp omuzlarımda. Kimi zaman hasret, kimi zaman yalnızlık yağdı dünyama, ıslandım. Kimi zaman acılar, kimi zaman sancılar bir bıçak gibi saplandılar yüreğime, kanadım...

Acısıyla, tatlısıyla, hasretiyle, sevdasıyla benim hikayemdi bu sadece. Ben yazmalıydım tüm satırlarını. Ben kurup cümlelerini, ben koymalıydım noktalarını, virgüllerini. Ben altını çizip vurgularının, ben silmeliydim silinmesi gereken kelimeleri.

Galibiyeti de mağlubiyeti de benimdi hayatın..

Öğrendim, düşünce ayağa kalkmayı, kanayan yaralarımı sarmayı.

Öğrendim.. Hayat karşısında dimdik ayakta durmayı, yeri gelince alaycı bir gülümsemeyle kendime tutunmayı...

Yar iyi ki varsın,
Can sende son bulsun..

Şimdi her gün doğduğunda varlığına uyanıyor sevdam..
Her gün battığında da sevdan çıkıyor hayallerimde, rüyalarımda, uykularımda gün yüzüne.
Artık yalnızlık değil, varlığın yağıyor, sırılsıklam ıslatıyor dünyamı.

Anlıyorum ki sadece nefes alabilmişim yokluğunda. İçten bir gülümsemeden uzak, sahteymiş tüm gülümsemeler. Kelimeler anlamsız, yetersiz, kimsesizmiş. Sevda, sevda değilmiş aslında bende, senmişsin.
Ben, "ben" değilmişim aslında sende "ben" mişim..

Artık ikimizin olan bir hikaye var, sadece bizim olan..
Son noktasını hayatın koyacağı, son nefesimi verdiğimde...

Sen dar günümde helal lokmamsın,
Yar demek yetmez, canımda cansın..
Her kulun hakkını, bahtını şansını,
Verene bin şükür, iyi ki varsın...

seninle en güzel ve en kötü günlerimi yaşadım ama sen hep desteğimdin benim hep arkamdaydın bilirim hep arkamda olduğunu,bana sevgini anlatmasanda ben bilirim beni sevdiğini hiç kimse 7 yıl flört edip 1 yıl evli kalırmı sevmediği biriyle. ama en güzeli ne biliyomusun hayatım halen ilk günümüzdeyiz gibi sanki çocuğuz benim yarımsın sen elmamın yarısııı sen varsan bende varım SENİ ÇOK SEVİYORUM YAŞAMA SEVİNCİMM KURBAN OLURUM SANA işten eve geldiğimde seni bekliyorum biran önce aşkım gelsin diye hiç erinmiyorum bulaşık yıkarken bi anda seni öpmek istediğimde gelip öpüyorum sen canımsın SENDENDE AYNI SENİN GİBİ BİR PARÇA İSTİYORUM BEBEĞİMİZİİİİ

ya sen olursun yar ya sen olursun,sen bana bir hediye hemde soluksun.nefes almak seninle başladı senle biter.gönlümde tek sen varsın sen son olursun...
tek aşkım nefesim kalbim hayattaki en şanslı kadınım ben çünkü metinim sadece benim onu çok seviyorum haziranın 7sinde evleniyorum kızlarrrr...

Teşekkür ederim sana; beni şaşırtmadığın için..Ne bekliyordum ki? İnsanın kaderi değişir mi? Sureti değişir mi? Değişir sandım, mutlu olurum sandım, belki de kendimi bir şey sandım..Hayat bana hep yalan söylüyor..Yine diyorum işte; HAYAT BANA YİNE YALAN SÖYLEDİ..Hayat acımasızca benle dalga geçiyor, geçip karşıma gülüyor..Aptal gibi kalakalıyorum her tokadında, hala şaşırıyorum her çelme takışında..Çok merak ediyorum sonumu, çok da korkuyorum..Tırnaklarını çıkarmış tıslayan bi kedi yavrusu gibi..Şevkat görmemiş hırçın bir kız çocuğu gibi..Yavru gibi, çocuk gibi..Yaralı, kalbi kanadı kırık serçe gibi..Bekliyorum...
Napmalıyım bilmiyorum..Sana sarılmak, olduğu ile yetinmek? Seni azad etmek? Bu işi burda bitirmek, yaşlanmadan ve tükenmeden..
Hayat bana pek cömert davranmamış ;peki yetinmemek niye, elindeki ile mutlu olmamak niye, bu isyan niye, hala bu gurur ve inat niye?...Neden bu çırpınma? Umutsuz yaşanmazmış, ondan sanırım...Ölene kadar kendimi avutabileyim diye...

CANIM YAAA DAMARDAN GİRMİŞSİN.benneyaptımkiBUNU OKUYUNCA ÇOK ÜZÜLDÜM BEN:çok üzgünüm:.UMARIM MUTLU OLURSUN............:1rolleyes:

seninle en güzel ve en kötü günlerimi yaşadım ama sen hep desteğimdin benim hep arkamdaydın bilirim hep arkamda olduğunu,bana sevgini anlatmasanda ben bilirim beni sevdiğini hiç kimse 7 yıl flört edip 1 yıl evli kalırmı sevmediği biriyle. ama en güzeli ne biliyomusun hayatım halen ilk günümüzdeyiz gibi sanki çocuğuz benim yarımsın sen elmamın yarısııı sen varsan bende varım SENİ ÇOK SEVİYORUM YAŞAMA SEVİNCİMM KURBAN OLURUM SANA işten eve geldiğimde seni bekliyorum biran önce aşkım gelsin diye hiç erinmiyorum bulaşık yıkarken bi anda seni öpmek istediğimde gelip öpüyorum sen canımsın SENDENDE AYNI SENİN GİBİ BİR PARÇA İSTİYORUM BEBEĞİMİZİİİİ

WAAAAYYY SÜÜÜÜPEEEEERRR HEEEEE a.s.

hayatımın anlamı sevdiğim her seyim canım kocacım seni cook seviyorum nefesimin yettiği sürece bir tanesin iyi ki varsın iyi ki yanımdasın herzaman ben seni şimdiden cook özlemeye basladım bile ailemin yanına gidiyorum yarın biray kadar ayrı kalacaz ama sevgin her zaman içimde herseyimsin beni mutlu ettiği kadar rabbimde seni sevinidrsin her zaman dualarım seninle kalbimle birlikte seni cooooooooookkkkk seviyorum....

seveceksin...
Yaşamayı sevdiğin zaman.
Yaşatmayı seveceksin.
Sevmeyi öğrendiğin zaman.
Sevildiğini farkedeceksin.
Hatırlamayı bildiğin zaman da,
Unutulmadığını ANLAYACAKSIN.......

qeleceqimde yanımda olmayıp eşimde olmasan bile yine bana kattıqın 6 ylı ve 6 yıl boyunca yüreqime , sevqiyi ve sevmeyi öqrettiqin için teşekkür ederim sevqilim...

Benim Minnoşum,biloşum, Kocişim.evlilikte En çok Sevdiğim şey,akşam Eve Gelirken Ne Yemek Yapacağimizi Düşünüyoruz Ve Yemeğimizin Birini Sen Diğerini Ben Yapiyorum.o Kadar Güzel Anlarki.seninle Mutfağimizda Muhabbet Ederken,yemeğimizi Yerken Bi Yandan Sarilirken çok Mutlu Oluyorum.seninle Daha çocukken Taniştim.ilk Günden Itibaren Hep Evlilik Planlari Kurduk.çooook Kötü Günler Geçirdik Ama Biz Hiçbirzaman Sirtimizi Dönmedik Birbirmize.yatağimiz Bizim Mabedimiz Oldu.kimseyi Aramiza Koymadik.kocam Canim Bitanem Herşeyim.sana Olan Saygim Sonsuz.sevgim ölümsüz

BENDE SEVGİLİME YAZMAK İSTİYORUM

YARINIMSIN BEBEĞİM,DÜN YAŞANDI VE BİTTİ BUGÜN BİTİCEK AMA YARINLAR HİÇ BİTMEYECEK O YÜZDEN SANA YARINLARIM DEMEK İSTİYORUM .HER İNSAN UMUTLA YAŞAR BEN TEK UMUDUM SENSİN.SEN BENİM EKMEĞİM SUYUMSUN.SANA KARŞI OLAN HİSLERİM DİLE GELSE NE KAĞIT DAYANIR NE KALEM NEDE İNTERNET SAYFALARI :) SEN BENİM CAN SUYUMSUN.SEN OLMADAN YAŞAYAMAM.SEN BENİM HERŞEYİMSİN ANLIOMUSUN ASKERİMM HERŞEYİM.GÜZEL GÜNLERİN ZORLU DURAKLARDAN GEÇTİĞİNİ HER İKİMİZDE BİLORUZ .O YÜZDEN SABIRLA BEKLİORUZ ,DAYANMAYA ÇALIŞIORUZ.BİTİCEK BU HASRET KAVUŞUCAZ.YİNE EL ELE DOLAŞICAZ SAHİLDE.GEL ARTIK BEBEİM DİNDİR ŞU HASRETİ ÖZLEMİ.BANA VERDİĞİN YAŞATTIĞIN SEVGİN İÇİN SONSUZ TEŞEKKÜRLER HAYATIMMMM :asigim:

Benim Aşkim,hayatim,koca Bebeğim,bitenem,nefesim,canim Herşeyim
Hiç Bi Zaman Bana Kiyamam Benimde Kiyamadiğim Bitanecik Kocaciğim Iyiki Hayatimdasin, Iyiki Varsin, Onu çok Seviyorum...

Back