Canm Babam gzlerimizin nnde eriyor ':( Dualarnz bekliyorum kzlar...

Allahım acil sifalar versin canım, tez zamanda saglıgına kavusur insallah babacıgın. :Saruboceq:

arkadaşım ben kaybettim babamı çarşamba günü giremediğimden yazamadım. Allah'ım diğer hastalara da babanadaşifa versin.kalanlara saglık artık ne denirki.......

Bu konuyu açalı tam 1 sene olmuş.
Günlerden yine 26 Ekim ve canım annemle babamın evlilik yıldönümleri.
26 yıl bitiyor bugün.
Rabbim daha nicelerini gösterir inşaallah :Saruboceq:
Sizleri çok seviyorum canlarım benim...

Allahım hiç kimseyi hastalıkla imtahan etme yarabbim......bütün hastalara acil şifalar yakınlarınada sabırlar versin Rabbim....

İnan çok duygulandım babanın ve sizin ne büyük zorluklar yaşadığınızı tahmin edebiliyorum.
Canından çok sevdiğin bir insanın yanında acı çekmesi ve senin hiçbir şey yapamaman.
Bunun ne demek olduğunu bende babamdan biliyorum.
Ama ne mutlu ki herşeye rağmen baban yanında ve sen bunun kiymetini biliyorsun.
Ben bilemedim şimdi ise çok geç...
Allah babana acil şifalar versin. Ailenle bir ömür mutlu ol inşallah....

Allah razı olsun canım benim. Sen de sevdiğin insanlarla hayırlı, mutlu, huzurlu bir ömür sür inşaallah :Saruboceq: Baban vefat mı etti canım?

İnan çok duygulandım babanın ve sizin ne büyük zorluklar yaşadığınızı tahmin edebiliyorum.
Canından çok sevdiğin bir insanın yanında acı çekmesi ve senin hiçbir şey yapamaman.
Bunun ne demek olduğunu bende babamdan biliyorum.
Ama ne mutlu ki herşeye rağmen baban yanında ve sen bunun kiymetini biliyorsun.
Ben bilemedim şimdi ise çok geç...
Allah babana acil şifalar versin. Ailenle bir ömür mutlu ol inşallah.... cnm başın sağ olsun allah rahmet eylesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…